Poistenie do hôr???

Príspevok v téme: Poistenie do hôr???
ivka2

Prosim poradte nam, vybrali sme si s priatelom tentokrat dovolenku v horach, ale neviem ci je nejake poistenie proti urazu( napr. ak by po nas isla helikoptera a tak:) ) ???ja mam poistenie na 5 rokov aj do zahranicia, len neviem ci zahrna aj urazy pri turistike:) a aky sme my sikovni tak nam sa to poistenie zide:) tak da sa take nieco vybavit a za aku dobu?

tinka *

Vieš tam je to rozdelené na tri kategórie, podľa toho či budeš iba turista čiže pôjdeš iba po vyznačených turistických chodníčkoch to je 15 Sk na 1 deň,celoročné 390sk,
druhý a tretí sú potom horolezci tí sú o niečo drahší a to je podľa toho kde sa budeš pohybovať.
Čiže ak ste takí obyčajní turisti, vyšlo by váš to na 7 dní 105 Sk na osobu. Oplatí sa to lebo tam sa strašne veľa platí, ak by musela horská služba zakročiť.

ivka2

tinka, co stoji taka poistka na 7 dni??alebo to je na cely rok??ja mam vo VZP poistku do zahranicia len uz mepamatam ci tam bolo aj poistenie v horach..

tinka *

Ahoj ja robím v jednej fitme, ktorá sa zaoberá poistkami a taká poistka existuje. Volá sa to poistenie nákladov na zásah Horskej záchrannej služby je to v Union poisťovni, behni niekde na pobočku a uzavri si to, nie je to drahé.

odpoved

Do hor sa da pojistit myslim aj priamo v Tatrach na horskej sluzbe. Je je dno velmi dopbre pojistenie alpinverain, sa vola myslim. a to plati vsade na svete a aj v horach alebo mori...aj na zasach vrtulnikom a nieje ani tak drahe...

agina

Myslim, ze take nieco existuje, ked dnes sa da poistit aj pes. Treba sa na to ist rovno spytat do poistovni.Nie je ich zase az tolko a kazda ponuka iny produkt, treba si pozistovat vyhody a nevyhody kazdej.

ivka2

prosim poradte mi ci nieco take existuje???nechcem ist nepoistena ak sa to da...a neverim ze nikto z vas nechodi do slovenskych hor:)