voda v kolene

Príspevok v téme: voda v kolene
Verona

Ahoj
Asi pred rokom sa mi vytvorila voda v kolene. Bolo to bolestive- nieco mi popraskalo v kolene.. na druhy den to iste v druhom. nesportujem, chodila som po lekaroch a vyberali mi vodu.. po case to zmizlo, ale neskor sa to zase objavilo.. rok ma bolieva aj laket na pravej ruke. teraz mam casto opuchnute lave koleno. Lekari nevedia zistit co mi je. Tvrdia, ze mam nejaky zapal, ktori sa neda zistit ani z krvi. Jedine co mi pomohlo bola injekcia, ktora sa da tazko zaobstarat. Neviem to po lekarovi precitat, ale nejaka: Synovitis genus. Neviete mi nejako poradit?
Dakujem

vierka123

Mňa tiež bolelo strašne koleno.Prikladala som si všeličo, ale nepomáhalo. Jedného dňa som sa posťažovala jednej známej. No, keď mi povedala, že si mám priviazať na koleno, na noc,mokrú plienku /tú, ešte starú, nie pampersku/ namočenú v studenej vode a obaliť niečim suchým, ja som použila froté uterák , neverila som jej, myslela som že si zo mňa robí blázna. No ale koleno len bolelo a bolelo, tak som skúsila aj tú plienku. No a div sa svete, bolesť do rána poriadne ustúpila. Robím si to každý večer a bolesť ustupuje. Za skúšku nič nedáte a možno vám to aj pomôže

Street_rebel

Zdravím :) Včera mi vytahovali Krv z kolena, Je to podobné ako ked vytahujú Vodu, len tam je voda, vobec sa nemusíte bát, Tá Ihla je bežná, o niečo hrubšia,a dlhšia ale to je v pohode, l¨Lahol som si na stol, a uvolnil nohu, Doktor mi to tam pichol, to pichnutie Trocha zaštípe, Ale dá sa to vydržat, a ostatné to vytahovanie, to ani necítite, Uvolní sa vám,, a potom máte super pocit že to je vonku, Takže neni to nič hrozné, ja som sa na celý zákrok vobec nepozeral, zavrel som si oči, ale mama sa pozerala. Ale je to v pohode, a to mám len 15 rokov :)

dzeksnka

dobry den chcela by som sa opytat niekoho kto mi poradi uz viac ako dva mesiace ma boli koleno najme pri niejakich cinostiach dva krat som si ho udrela a po treti krat tak isto som spadla na to iste miesto zacalo mi opuchavat ale uz ustupilo to opuchnutie mam len bolesti,chcela som sa opytat ci to moze byt vazne alebo nie

buksa

Ahojte všetci, čo máte problém s vodou v kolene - zmiešajte droždie, med a trošku múky, urobte si také cestíčko a to si priložte na noc na koleno, zabaľte to igelitom a na to oviňte ešte niečo, napr. nejaký starý šál. Smrdí to ako fras, ale treba nechať do rána a opakovať, kým problém nezmizne.

Poviem vám, že ja som toto považovala za totálnu somarinu, neverila som, že mi môže pomôcť. Keď som prvýkrát dostala vodu do kolena, dala som si to na ortop. vytiahnuť, bolelo to ešte dosť dlho. Asi o 1-2 mesiace sa voda objavila znovu, už som si ju nedala ťahať, ale skúsila som tento recept. Zaručujem vám, že pomôže - už 13 rokov nemám žiadny problém s kolenami. Fakt, aspoň vyskúšajte - pá.

zibritka

Potrebujem radu. Mala som problém s opúchaním kolena už dávnejšie. Keď som otehotnela, prešlo to. No, keď mala dcérka 7 mesiacov, opuch a voda v kolene sa objavili znova, z ničoho nič... a za posledný mesiac mi vybrali vodu 6 krát a dokopy 3 deci. Musela som prestať dojčiť, mesocain nezabral, ani dve balenia čípkov indometacin (po ktorých som sa cítila ako nadopovaná) ani masť indobene, ani Fastum gel. Medzitým mi pichli aj Diprophos, ale to vydržalo tak týždeň max. Chvíľkovo zabralo celé balenie Nimesil spolu s Lioton gelom, ale aj počas tejto liečby mi museli vodu vyťahovať, pretože som neohla koleno. Lieky som dobrala, koleno v momente opuchlo a bolí ma aj úpon šľachy pod kolenom. Zápal potvrdený aj krvou, no doktor si ako keby nevedel dať rady. Kvôli bolesti neviem ani spať, ibalgin nezaberá. A musím sa starať o dcérku, ktorú treba aj dvíhať. Máte niekto pre mňa radu, prosím? Ďakujem vopred

zdenča

pekny den vam tu všem,chcela by som vas poprosit o radu,mala som uraz pred mesiacom,spadla som 2metrovej vyšky na beton,poranila som si viacero vecich, najviac to odneslo koleno,zo zaciatku som ho mala trochu opuchle,davala som si na to lad,boli to hlavne v ziboch,pokrčit koleno až na zem se mi neda,chodim na rehabky,ale len mi davaji elektriku,a vanu,teras koncom mesiaca idem na mgr,tak neviem,lekar si myslel že mam prasknuty meniskus,po schodoch mam velky problem ist,pritom už koleno vobec spuchnute neni.dakujem.

0zanetaaa0

zdravím..pred 2 týždňami sme mali lyžiarsky a učila som sa jazdiť na snowboarde,v jeden deň som spadla 4x na ľavé koleno,fest mi napuchlo a vraj som v ňom mala vodu (podľa skuseností profesora),mala som na tom ľadovy obklad a do rána to odpuchlo a šla som normálne na svah, keď som kráčala cítila som také natriasanie,voda sa mi trochu vstrebala už som to "natriasanie" pociťovala čoraz menej.okrem toho sa mi tam začala robiť modrina, zo dňa na deň bola väčšia (a farebnejšia:D).keď som po 5tich dňoch prišla domov, tu vodu som tam ani nemala iba trošku a modrina sa mi rozširovala čoraz nižšie,najprv bola na pravej strane a teraz je už aj na ľavej a rozlieza sa nižšie.na tej pravej strane je taka ružova (asi dosť veľka zrazenina alebo čo) a na ľavej a nižšie je taka slabo zelená....a dnes po necelých 2 týždňoch mi to koleno trochu napuchlo. neviem z čoho to môže byť. neboli ma nič,no iba trochu tie modriny ale to je normálne...chcela by som vedieť že čo to teda je a čo mam s tým robiť..ďakujem

MartinkKa

Dobry den.
Mam menši problem mam 15 rokov a minule som dost prudko vstala z gauča a prasklo mi v kolene.Potom som došla do izby a potm som uz nevedeela ani pohnut nohou o takych 5 minut mi cele koleno opuchlo.Mam ho opuchnute 3 dni ale neboli ma ...i ked občas citim v kolene divny pocit....neviete čo by to mohlo byť?

Kika123

Dnes som bola na tréningu (tancujem) robili sme niečo take ako akrobatické kúsky. Ja som spadla a pri páde som si udrela pravé koleno... O pár minút mi opuchlo a teraz neviem zohnúť nohu. Iba trošku...Teraz si na koleno dávam studené obklady a dúfam, že sa to do zajtra zlepší. Dosť sa bojím, či to nebude voda v kolene alebo prasknuté jablčko. Mám len 12 rokov...Chcem sa spýtať či by mi niekto z vás nevedel poradiť alebo či sa to niekomu nestalo..Ďakujem :)