Schudnutie

pomocnica

Milý Ipsik. Ty ma vždy potešíš. :D
Boris Becker bol v roku 1991 opakovane na 1. mieste medzinárodného rebríčka ATP. Ide o vôbec najmladšieho víťaza dvojhry vo Wimbledone - dokázal tu prvý titul získať vo svojich 17 rokoch. Je dosť dobrý, ale ja mám radšej hokej to je fakt.
Kotouč-puk. Ale to určite vieš. ;-) ;-*
Hokej pre teba:Dostať to guľaté čierne do toho sieťkovaného obdĺžnikového, pritom používať také podlhovasté drevené čo sa nazýva hokejka a čo najmenej používať, alebo vlastne vôbec takú kosť pokrytú kožou a svalstvom čo smeruje od ramena dole, alebo ruka(nejdem odborne). ;-)
Potom ešte ďalšie pravidlá, ktoré tu nebudem rozvádzať, ty sa sústreď na to čierne a keď kričia ostatní, tak krič tiež a tlieskaj, keďže ty fandíš všetkým.
Krásny večer. :-*

pomocnica

Ahoj moja. :-)
Akú máš výšku? Vieš to sa od výšky berie taká ,,ideálna,, váha.
No a keď sa chce tak sa dá. Musíš si presne stanoviť v hlave že proste chudneš, lebo chceš byť zdravšia. Zo začiatku vylúč cukríky a čipsy, tyčinky a také veci, no raz za čas si daj keksík keď ti mamka kúpi alebo takto. Jedz všetko čo máte doma, ale trošku obmedz pečivo, že napríklad miesto dvoch chlebíkov si dáš jeden. Dávaj si ku pečivu zeleninu a tak. Zeleninu môžeš jesť celý deň, ale skôr poobede a doobeda ovocie. ;-)
S ovocím tiež nepreháňaj. Nepi veľmi sladké malinovky, skôr si daj čaj, ak môžeš bez cukru a keď už tak si daj medík, ale toho tiež nie veľa. Ale čistá voda je najlepšia alebo ochutená s citrónom.
Začni cvičiť, od začiatku trochu, rôzne cviky, také aby si sa zapotila. Nemusíš schudnúť, skôr sa aspoň vyformovať, ale to pôjde jedno s druhým. Môžeš chodiť na korčule, alebo behať, ale keď už tak, nie od začiatku veľa a o behu si čo to naštuduj, aby si si neublížila.
Ak máš problém s vôľou tak si môžeš napríklad nakresliť na papier číslo 2 a to je, že by si chcela schudnúť 2 kg, tak keď pôjdeš vyjedať do chladničky tak si na to spomenieš. Nedávaj si vysoké ciele a chudnúť v tvojom veku nie je zdravé. Celé toto rob hlavne ZDRAVO. ZDRAVÁ strava, ZDRAVO cvič. Alebo si ten papierik prilep na skrinku so sladkosťami.
Nebuď smutná, keď od začiatku možno pôjde dole rýchlo 2 kg ale potom to už pôjde pomalšie. NEZAKLADAJ SI NA VÁHE. Sústreď sa na to, aby si bola zdravá a aby si sa cítila dobre a fit, aby si sa vycvičila, aj keby to znamenalo, že priberieš, lebo vieš, svaly sú ťažšie ako tuk....ale sú pre telo lepšie.

Tak toľko od začiatku. GRO:nepi sladké malinovky, jedz zdravo a primerané množstvá, nejedz cukríky a čipsy, slané pochutiny. Začni cvičiť trochu, aby si mala nejakú aktivitu, keď nič viac tak prechádzky si daj s kamarátkou alebo tak.

Vieš...k tomu, teraz sa vytiahneš ešte čiže ak sa posnažíš aj zdravo sa stravovať, tak o pár rokov budeš veľmi spokojná. HLAVNE ZDRAVO. Ak máš nejaké dotazy, pýtaj sa. Veľa šťastia, držím prsty.

PS:banán a dosť veľa cukru a melón je skvelé ovocie, ktoré zasýti a je v ňom veľa vody, čiže sa chudne, respektíve nepriberá keď ho ješ. ;-) AAAA-všetko s mierou.

Gima

Predeti je vhodné podávať k obedu zavarané ovocie alebo zeleninu. Ak maju nafuknute bruško tak acidofilné mlieko alebo zakysanku - zakysané podmáslí.

Gima

Vzhľadom na anatómiu ženy, je veľmi pravdepodobné, že takmer každá z nás má celulitídu. Niektoré viac, iné menej. Je dobré ju priznať, no netvárme sa, že žiadna z nás sa jej nechce zbaviť a že netúži mať krásnu hebkú pokožku práve na zadku a na stehnách.
Citrónová voda je klasika, ktorú môžete obohatiť ešte o tieto suroviny

O tom, že citrónová voda sama o sebe dokáže s telom skutočné zázraky, sme sa presvedčili už niekoľkokrát. Je to ideálny spúšťač metabolizmu, pokiaľ ju pijete ráno nalačno. Viac o jej účinkoch, sa môžete dočítať v samostatnom článku.
Ak však do citrónovej vody pridáte stonkový zeler a grapefruit, naštartujete tým cirkuláciu krvi a tiež odbúravanie tukových zásob.
Benefity pre naše telo a pokožku

Priaznivé účinky stonkového zeleru a samotného grapefruitu sa spájajú práve s chudnutím a vypínaním pokožky.
Stonkový zeler má v sebe látky, ktoré podporujú prekrvenie v tele. Okrem toho obsahuje vlákninu a minimum kalórií, takže je výborným doplnkom práve do nápojov.

Grep sa s chudnutím spája odjakživa. Najmä červený grep, ktorý nielenže znižuje hladinu cholesterolu v krvi, ale obsahuje tiež látky, ktoré produkujú kolagén. Ten je základným stavebným kameňom pri vyhladzovaní pokožky a efekte mladosti.

Zázvor je označovaný ako elixír života a my sa nečudujeme. Obsahuje antibiotické látky a v mnohých prípadoch pôsobí ako spaľovač tukov. Veľké množstvo vitamínov a minerálov buduje imunitu.

Inšpirujte sa: Podstúpte 7-dňový detox, ktorý vám z tela odstráni všetky toxické látky: Vaše telo a pleť sa zmenia na nepoznanie
Nápoj proti celulitíde

Na tento rýchly nápoj potrebujete nasledovné suroviny, ktoré očistíte, nakrájate na drobné kúsky alebo kolieska a zalejete vodou. Určite nepridávajte žiadny cukor (nie, ani hnedý). Chuť je aj napriek tomu svieža.

2 citróny
1 grapefruit
2 stonky stonkového zeleru
Čerstvý zázvor
Voda

Read more: feminity.zoznam.sk

Ipsik

Nuž, ja ti neviem, keby som mal takú váhu ako ty, tak by som sa tešil a nie riešil chudnutie. Však keby som toľko vážil, tak by som mal obavy, či by na mňa ešte pôsobila zemská príťažlivosť, odborne gravidita.
Ale už som sa rozhodol, že zhodím ešte viac, nechcem mať váhu primeranú veku a rozumu, nech to je presne naopak, ale o to neide.
Už som začal aj pasívne športovať, teraz ide stále hokej, Dánsko proti Nemecku, logicky držím palce obidvom, lebo zase im nechcem priať prehru ani jednému tímu. Veľmi sa hokeju nerozumiem, ak mám pravdu povedať, ale brat ma poučil, že keby že držím palce Nemcom, tak tam majú Borisa Beckera a že vraj ten má brutálne podanie, ale neviem, zatiaľ ho nejako nespomínajú. Ja to pozerám na českom programe, vy neviete náhodou, čo je to za hráča s menom Kotouč?