co papat ked dietujem ,som zaciatocnik ,dakujem

Príspevok v téme: co papat ked dietujem ,som zaciatocnik ,dakujem
lili89

ahojte :) mam otazku .. na ludi co drzia dietu ... ale nechodia do fitka .. len maju prirodzeny pohyb ...ziadne domasedy ... no mam taky problem .. od 15rok. som mala 47kg .. pre mna akurat vaha na 160 cm .. citila som sa skvele .. v 23 som cakala babo . pribrala som 28kg . po porode sa mi vaha sama ,bez toho aby som dietovala ,riesila sa,cvicila/iba prirodzeny pohyb /... schudla znova na svojich 47 kg .. bola som pysna .. ze len tak :) no momentalne mam 31 rokov ..a kilecka sa zacali lepit ... poviem narovinu ,ze mam velmi rada jedlo .. milujem sladkosti , nepohrdnem mckacom .. kola ..zmrzlinka , no proste dobroty sveta ... ale mam aj dni .. ze mi vobec nechuti .a jem velmi malo .. a iba zaklad,dobnem nieco .. a momentalne mam 53kg .a uz mi to zacina vadit .. teda zacalo sa to postupne .. v 29 som mala 49 .. v 30ke 51kg ..a pred tyzdnom som sa vazila ze 53 kg !!! mi skoro oci vypadli ..a urcite to nechcem nechat tak a chcem stym nieco robit .,, nechcem sa nechat vypast na 55 kg a potom uz tazko sa bude driet :) .... no momentalne papkam zeleninu ..robim si ovocne pohare .. nakrajam kiwi ,banan ,jablko ... milujem ryby ... sushi .. to zboznujem .. proste neradim sa do kategorie ludi co s prepacenim " zeru nezdrave veci stale a prezieraju sa doprasknutia " ja na ranajky dam, jogurt .. kavu .... pecivo som skoro vyradila .. uz asi pol roka jem naozaj tak ,ze si davam pozor ,ale vaha aj tak ide hore !! sladkosti uz tiez nejedavam v takej miere ako kedysi ,dokazala som za den zozrat .. kilo sladkosti ... poriadny obed .. pecivo .. sladke napoje .. a nepriberala som .. ako dievca ... a teraz ked si davam pozor tak priberam :( pohyb mam prirodzeny .. vela chodim peso .. kde sa len da ... cez den neposedim aj ked som doma stale nieco robim ... stale som v nejakom pohybe ... takze mi to nejde do hlavy .... poradte co by som mala vyradit ..a co jest ..... no napriklad dnes som mala ranajky cerealna tycinka a mala pikolo nesladena kava bez mlieka .... o 11 som mala cotage chees..... o 13 zeleninovy tanier s kockami syra .. o 15.30 som si urobila ovocny pohar .. nakrajany banan a kiwwi .. a teraz som akurat zjedla FLAPJACK cerealna tycinka ..kto to pozna ,?? mozem to vobec jest ,? precitala som si ze to obsahujem vela cukru .. ale ze je to aj zdrave ?? nevyznam sa v tom .. dost ma to zasytilo .... je to vynikajuce ... no a na vecer si planujem dat salatovu zeleninu pokrajanu taku zmes list .salatov a posypem si to trochou parmezanom /milujem rukolu / !!!.. ... a nalejem si ktomu pohar bieleho sucheho vina .. /citala som ze suche vina pomahaju pri spalovani tukov / ---- tak ako mozem takto jest ? ci mate na to iny nazor ? ... nerobi mi problem takto sa stravovat ,, vsetko mam velmi rada .. ale stane sa ,ze dokazem niekedy vecer zjest aj 3 ks pizze ..ked frajer objedna .. proste neodolam RAZ ZA TYZDEN ASI SA STANE :( .. dakujem .

Ute

Kate1192 napísala: Na sladké má človek chuť ak jeho telu chýba cukor. Ja s touto vetou nesúhlasím, lebo na cukor a sladkosti vzniká taká istá závislosť ako je napríklad závislosť na alkohol alebo na drogy! Je to závislosť a ťažko sa dá z toho dostať von! To si však musí dotyčný sám uvedomiť, či má závislosť na sladké alebo nie.
Telu vôbec nemusí cukor chýbať, môže ho mať nadbytok, ale metabolizmus je nastavený na konzumovanie cukru a vytvára si z neho tukové zásoby a aj rôzne iné látky tukového charakteru - napríklad cholesterol, pretože telo nečerpá cholesterol iba z potravy, ktorú prijme ale telo si dokáže vytvárať svoj vlastný cholesterol, atď. atď. ...

lLily

to neni Lily, co ma nieco spolocneho s Amerikou ty vol.....tipujem, ze si parodoval aj mesacneho vola, nielen Ipsika tyvoe, no nic

inak pekne gratulovat k 8-rocneho "babu"
Ak mas paranoju, tak sa liec.... Ipsik vie, ze toto nejsom ja a ja viem, ze ty nejsi Ipsik

hej, kludne si daj tu suknu a najmaluj si pysk, pristane ti to jak nikomu

Kate1192

:) :) Za čias kedy som chodila do fitness centra, aby som naopak mohla pribrať moja trénerka mi neustále opakovala, že pravidelná strava je základ. Radšej v menších množstvách tak 5krat za deň. Pečivu sa dá vyhnúť veľmi jednoducho, aj keď si to asi mnoho ľudí nevie ani len predstaviť. Takú pizzu či bagetu Max. 1 krát za mesiac. Na sladke má človek chuť ak jeho telu chýba cukor. A potrebuje si ho rýchlo dobiť. Veľmi prospešné je, ak má človek znalosť ktoré potraviny, ovocie či zelenina obsahujú aké vitamíny a látky podporujúce napr. detox organizmu. :)
Výživové doplnky si nakupujem online pretože to mám so zľavou... :)
Prajem veľa vytrvalosti :)

www.zlavove-kody.sk

Ipsik

To si zase Ty Lili a máš aj bábo? Tak gratulujem, možno ani neviem, či tej správnej osobe. A Tvoj priateľ by nechcel ísť pracovať do Ameriky, teraz majú špeciálnu akciu na jednosmerné lístky do USA, možno to kúpiť aj cez internet. Ti garantujem, ti garantujem, že s ním nebudeš musieť ani skypovať, všetko zvládnem sám. Dám si sukňu, podprdu, červený rúž na pery a čierne okuliare a hlas už nejako foneticky napodobním, aby mi uveril, že si to Ty.
A kde je prosím Vás Jatt? Jatt by isto povedal, že tento naturálny proporcionálny problém v štruktúre tvojej personality bude isto neadekvátny a lámať si ním hlavu by bolo viac, možno aj menej ako zbytočné.
Liliy, tak potom, keď vypadne a zbavíme sa ho, tak mi daj vedieť, navar niečo dobré, segedínsky guláš postačí a nezabudni predvyhriať posteľ. Čau bella ragazza!

Ipsik

To je to, že ak už držíš takmer hladovku a nechudneš, tak sa treba aj hýbať, nie že vínko - ha, ha, tomu by som neuveril, ani keby neviem čo. Áno, nebudem klamať, na čas som si dal dole alumíniovú čiapku dole, aby som mohol komunikovať s mimozemšťanmi, tí mi povedali, že, do kelu, to mi práve vypadlo, čo mi povedali. Neviem, že by na mesiaci JO bola voda, či čosi také? Neviem si spomenúť. Isto nehovorili, že nielen z chleba je človek živý. Ale toto by mi hovorili mimozemšťania? To sa mi nechce veriť. Neviete náhodou, čo to znamená, že doprava loďou zdarma? To mi príde loď až k paneláku z Číny? Ja neviem, čo som chcel povedať, I am sorry.

Ute

lili89, pečivo, chlieb nemôžeš úplne vyradiť. K nasýteniu je potrebný. Aj ako zdroj živín. Ale sladkosti treba obmedzovať. To neide zo dňa na deň, nedá sa prejsť úplne zo dňa na deň na iné stravovanie. Chce to veľké odhodlanie, vytrvalosť a čas. Dobré je jedlo si rozdeliť na menšie porcie, hoci je tých porcií viacej. A musíš si to plánovať, ten jedálny lístok a nielenže plánovať, ale nachystať. Napríklad už večer si prichystáš raňajky tak, že ráno len vstaneš a raňajkuješ - a hneď si nachystáš, čo budeš jesť o dve hodiny na stôl. Ale tie menšie porcie musíš dodržať a neprejedať sa.