moj chlap je stale v cudzine,nvm to vydrzat bez neho

Príspevok v téme: moj chlap je stale v cudzine,nvm to vydrzat bez neho
alissia

caute vsetci,

nebudem to zbytocne natahovat a vypisovat litania. ja mam 23 rokov, partner 31. Ja ešte studujem vs teraz on uz davno robi, a celkom sa mu dari. Sme spolu 9 rokov,ano,od mojich 14,dobre citate, bolo to super zo zaciatku, stale sme boli spolu, vsetko vychadzalo,boli sme denno denne spolu, kedze sme z jedneho mesta, ale bez varovania a bez suhlasu si podal ziadost do prace v zahranici( katar konkretne),ma na to vzdelanie. a nepytal sa ma,co na to poviem ja, odisiel. vacsinu je tam, tu je strasne malo, vidavame sa, iba cez vikendy, aj to iba naprioklad dva vikenbdy do mesiaca,alebo jeden vikend. Samozrejme cez leto, pripadne cez vianoce sme spolu viac a dlhsie aj.Mame sa radi, aj vsetko, funguje ako ma,ale mne hrozne chyba ked je precv,ani za tie roky som si na to nezvykla, viem,ze chlap musi zarabat a take tie veci, ale chyba mi hrozne,ked je tam. Verim mu, nie je problem v dovere,ale ja sa mozem zabavt cim chcem, ucenim,kamoskami, rodinou, brigadami, stale nanho myslim,a sme iba v obmedzenom kontakte ked je tam, ma tam aj problem so signalom na net, mobily su drahe zas...funguje iba na skype ...bolo aj obdobie,kedy sa to ustalilo,a zrusli mu projekt tak tam nebol pol roka...ale zas teraz odisiel na leto do prdele, na cele leto...ok bola som za nbim pocas tych rokov dvakrat, a tak ..ale zerie ma to,ze je furt tam..chcem byt s nimpri nom,tym padom ho ani tak dobre nepoznam,a to bola laska na cely zivot u nas, fakt, aj modre z neba mi nosil,nemali sme vacsie problemy ani nic, uz aj uvazujem,ze sa na to vyserem,ze to nema zmysel,strasne mi chyba, aj sex aj intimnosti, aj objatie,ked mam hrozne tazke dni,ked som chora,atd..nemam ho,som sama a opustenba..kamoskay, rodina nepomaha...neni mozne,aby som am ja opdisla za nim zatial,...a ani tam enchcem zit, hrozne horko tam je stale
funguje skor tak, ze iba dve sms za den, prezvonenie, nejaky mail,pripadne vecer skype, ked pride domov sme bud unho,alebo u mna, ale uz aj rozmysam,ci sa to vobec da vsetko vydrzat...strasne mi chyba
prosim vas poradte daco, co s nim....:(
ja som tak nestastna a frustrovana,neni ani reci so mnou,ked je prec..a fakt sme malo spolu ..a on zase prijal pac. ponuku tam,a slubil,ze uz zostane so mnou..preto sme sa aj skaredo pohadali..dakujem za vase nazory..pritom viem,ze ma ma rad,ze chce byt so mnou, hovori,ze sa vezmeme,ked dostudujem,ale mne sa zda vecnost,akoby dni boli mesiacmi,ked je ta het.neviem to zvladnut.

ryzova pralinka

Musíte sa porozpravať ako to myslí, , možno chce pre Vas oboch
niečo /zarobiť/ zabezpečiť,tam to bolo pre nho lepšie.
Pretože je starší može sa snažiť rozmýšlať za teba-musíš mu vysvetliť
čo cítiš, že ťa to boli,čakaš kým príde, že mu chýbaš a tak ďalej

dracik123

Povedz nech sa vrati nastalo alebo ked dokončíš školu choď za ním.
On uskutočnuje svoje sny alebo čo? v 31 by už mal mať rozum-a ty si pre neho čo?

alissia

medačný princ dakujem, ze sa tak zaujimas o mna a o moj vztah-nevztah:) nastastie od pana boha, teraz aspon v lete budeme spolu ako tak, vypytal si od sefa dovolenku na dva tyzdne a ja potom ku koncu leta ide tam na dva tyzdne, takze je to lepsie o nieco, vydobyla som si to..len neviem ci mi to bude postacovat, no partner slubil,ked sem sa minule zhobvarali cez skype, ze necha to plavat , ze na jesen s tym konci,a naspat pride do kosic:) lebo ma nechce stratit.

zahranicnaaaaa

tvoj chlap je mudry ze odisiel do cudziny a mala by si ho nasledovat :) vysoka skola ti tu bude na hovno budes tu dalsia tuctova ovca makajuca za 400 eur...namiesto toho vyplakavania si tam najdi robotu aj ty aspon spravis pre svoj zivot nieco uzitocne

Mesačný princ

Tak, ako ti píše neviem111111

Ani ja by som nemohol byť s niekým roky a to ho ani nevidieť. Ak by neboli moderné technológie tak by ti písal listy? No nepísal.

Ty vieš čo to znamená ,,chcieť byť šťastná,, a ,,zarábať peniaze,,

Ono v dnešnej dobe a na Slovensku pokiaľ tie peniaze nemáš, tak je to o... ale na druhej strane ich niekto zarobiť musí.

Ja ti radím len toľko - vždy budeš mať na výber iba tieto dve možnosti. Buď budeš mať partnera, ktorý bude zarábať menej, nebude cestovať a bude čas tráviť s tebou, alebo takého, ktorý bude zarábať a ty budeš sama.

Väčšinou sú to len tieto dve možnosti.

Ak by si objavila vzácno kombináciu milionára s obrovským množstvom voľného času, tak v tom bude istotne nejaký iný háčik.

No ja by som nemohol mať vzťah - nevzťah!
Toto podľa môjho názoru vzťah nie je. Akokoľvek by to chcel človek odôvodniť.

Nabudúce ak príde z Kataru, tak zamkni a nepusti ho dnu. je to tak jednoduché. A ak nepochopí ani potom, tak sa zariaď podľa seba a ži si svoj život s niekým, kto si ťa ako človeka bude aspoň trošku vážiť.

alissia

no a to som taketo partnerstvo ani nechcela, ved pre mna to neni ani partnerstvo, ja neviem,ci sa da nazvat parterstvom to, ked skypujeme..a raz do mesiaca na vikend mozno dojde domov,( ako kedy).
nevieme zosuladit svoje poziadavky na vztah, ani on ani ja. On chce zarobit, a ja chcem mat spokojny zivot, nechapeme sa.:( vznika medzi nami totalna disharmonia, pritom on vzdy vedel, ze ja si nezelam,aby tam chodil.Resp. iba obcasne, alebo nepravidelne prec, a viac aby bo ltu, to by som brala,ale takyto vztah sa mi zda marnenie casu :(

neviem111111

nie si slahnuta, preco by si mala byt? mas na vztah nejake poziadavky a veci ktore su pre teba dolezite a tych sa ti nedostava, tak si nespokojna. kazdy mame ine priority.
ja osobne by som s nim napr. nebola, lebo to aj tak nema buducnost, zbytocne sa mi nechce stracat cas a ani mat partnerstvo cez skype.