Alternativna medicina - studium

maros296

Zdravim.Naturopatka nemozem sa nejak dostat k vasmu mailu.Mal by som zaujem o kontakt na nejakých naturopatov.Budem rad ked sa mi ozvete na moj mail.Vopred dakujem

dia9999999

mediccka prosim kde si nasla to studium v CR? ja googlim googlim a nic mi nedokaze najst... poradila by si mi prosim? mam zaujem v buducnosti sa na nieco take dat. mozme prehodit aj par slov ak mas zaujem napis mi na dianaross@centrum.sk

nechápavý

RNG: Je špinavosť keď ti autoopravár opravuje auto, neopraví ho a pýta peniaze za prácu? Je špinavosť povinne platiť poistenie z ktorého tento opravár dostane zaplatené? A tak ďalej.

RNG

Dnes cely svet bezi na peniazoch, nie je vobec spinavost zarabat ako lekar, bez ohladu na to, aku medicinu aplikujes, pokial to robis cestne s umyslom pomahat.
Ale kurzov na to je dost malo, najviac je ich v USA, preto radim vaznym zaujemcom najst si robotu na alternativnych klinikach a naucit sa rozne metody a prostriedky popri zamestnani.
Formalnych kurzov, ktore vydavaju uznane diplomy z alternativ je malo, lebo zatial monopol v medicine celu alternativu neuznava ako taku, tj akekolvek diplomy z nej neuznavaju tak isto.

mediccka

To sa pytas vazne? Ja som si o tom uz kadeco precitala, je to velmi narocne studium. Ako chces niekoho takym sposobom liecit, ked o tom nic nevies? Bez kvalifikacie to moze robit iba sarlatan.

nechapavy

Na čo je dobrá kvalifikácia v alternatívnej medicíne? Poisťovňa to neprepláca a pacientom na titule nezáleží, skôr naopak.

mediccka

Skoncila som medinu na LFUK, hodlam studovat alternativnu medicinu vo Viedni. Viac smerov je aj v USA, ale radsej by som bola blizsie k SR. Este si otukavam aj Francuzsko a Velku Britaniu. Na Slovensku nie je nic, v Cechach je homeopatia a cinska medicina. Treba si uvedomit, ze vselijake kurzy tu sice su, ale to nie je kvalifikovane studium.

Ratka

a čo takto alternatívna medicína - homeopatia?
študuje sa na Slovenskej akadémii klasickej homeopatie v Bratislave, pozri net

Naturopatka

Ak mate zaujem o studium naturoipatie, ohlaste sa mi na email, mam kontakt na skvelých naturopatov. Pozor:ezoterika, numerologia nie su discipliny naturopatie