Panna

Príspevok v téme: Panna
Katkaxxx89

Dobrý večer,

môj problém je následovný. Našla som si priateľa (31r), ktorý vzhľadom na môj vek (28r) samozrejme ani v najhoršom sne nepredpokladá, že som ešte panna. Chcem sa Vás spýtať, či mu to mám povedať aj za cenu, že v lepšom prípade si bude o mne myslieť, že som debil - v horšom odo mňa ujde. Alebo mám mlčať a dúfať, že si nič nevšimne (aj keď si myslím, že chlap si to aj tak pri prvom sexe všimne). čo by ste robili na mojom mieste vy? Thanks za odpovede K.

Niki13

Ja mam 30 a tiez som este panna.nie ze by som nemala zaujemcov a prilezitosti,ale aby som sa vyspala s nejakym opitym chalanom alebo s niekym koho nepoznam,za to mi ani jeden nestoji.ked sa nad tym zamyslim, je ovela viac veci na ktorych mi zalezy viac ako na sexe.aspom momentalne. Raz som to jednem chalanovi povedala,mala som vtedy asi 25 alebo 26,ze vraj si ma za to strasne cenni,hovno,dostala som za to iba kopu posmeskov.len sa netreba nechat odradit.nemyslim si ze ma sex spravi stastnejsounou.na svete je ovela viac cudnejsich veci.:)

L93

Ah jaj...má zmysel tento fakt zamlčať? Koľko panien/panicov behá po svete z rôznych dôvodov... ak chceš, aby bol váš vzťah založený na úprimnosti, tak by si mu to mala povedať... ak by si mu to nepovedala, je viac než možné, že by na to nejakým spôsobom prišiel a bral by to ako klamstvo z tvojej strany...

halo

Nazory ake prezentujes Cista laska zdielam s tebou a povedal som o nich zene,ktora mi tvrdila,ze ma miluje a vraj som jej zivotna laska. Zo zaciatku sa tvarila,ze ma rovnako nastavene hodnoty. Neskor ma vysmiala,ponizila a odisla za inym, Este aj rok po rozchode to velmi zaboli. Urcite mu o tom povedz a bud na to hrda. Este stale sa najdu muzi,ktori si to vazia a zmyslaju podobne,tak si na takeho pockaj. Urcite si to setri do manzelstva a nenechaj sa ovplyvnit nazormi tejto doby. Nie je nic krajsie,ako byt niekomu jedina/y. Je to velky dar a treba si ho vazit.

no_one2

urcite mu to povedz pred tym.. a podla toho ako sa zachova uvidis co je zac.. mne nejaka nova priatelka povedat, ze je panna, tak ju nosim na rukach a som najstastnejsi na svete :P

Timea333

Katka, už si mu to povedala? Ja som bola panna do 27, ked som to povedala priateľovi , urazil sa, že ho klamem a 3 dní sa neukázal. Čo myslíš , kto je debil? Ja , že som s ním ostala. Naš vzťah nestál za nič. Povedz mu to, pretože jeho reakcia ti o ňom veľa napovie!

cista laska

tennestastnik,
ak by som si mala vybrať, či chcem "skúseného" alebo panica, vyberám si panica, aj keby mal 35. Máš pravdu, že takým mužom sa dnešný svet smeje, ale ja ako žena chcem byť pre svojho vyvoleného prvá ako aj on bude pre mňa prvým. Panic je pre mňa príťažlivejší ako muž, ktorý ktovie koľkým ženám predo mnou šepkal do ucha, ako ich ľúbi, vyspal sa s nimi a nakoniec ich opustil... Čo platí slovo takého muža? A akú mám istotu, že nedopadnem takisto ako moje predchodkyne? Chcem muža, ktorý ma bude naozaj milovať a nebude ma chcieť použiť na to, aby si niečo dokazoval. Kde sú tie časy, keď si muži vedeli ceniť panenstvo svojej milej, chránili ho a vedeli počkať do svadby, prípadne ak už svoju milú zviedli, považovali si za povinnosť vziať si ju a postarať sa o ňu aj o dieťa. Dnes sú muži zbabelí, splodia dieťa a dávajú ruky preč a utekajú. Smutné. 100-krát viac panica ako takého muža.

Kiež by nielen ženy panny boli hrdé na svoje panenstvo, ale aj muži na svoje panictvo. Žena, ktorá za to naozaj stojí a ktorá ťa bude úprimne ľúbiť, sa z tvojho panictva smiať nebude, naopak, bude rada, že si počkal na ňu a chceš sa jej darovať celý, že si sa celý ponechal len pre ňu. Takých mužov nie je dnes veľa, v skutočnosti ste veľmi cenní a nezaslúžite si výsmech ani od iných mužov ani od žien. Tí, čo sa vám smejú, si na váš úkor posilňujú svoje vlastné ego a aj trocha závidia vašu čistotu. A nevážia si láskyplné intímne spojenie muža a ženy, keď ho zneužívajú na to, aby si pred sebou samými i pred druhými dokazovali, akými si mužmi či ženami (čiže ako vedia sexuálne uspokojiť ženu či si užívať sex s mužom). Veď láska sa nedá vynútiť a za každú cenu ísť s niekým do postele, len aby som sa zbavil "ťarchy" panictva - čo je na tom chválitebné a čestné?

lLily

to uz je jeho problem, ked naletel....ta, ktora ho lubi by mu to netajila a ze to on nevycitil....do celibatu sa da vratit kedykolvek, tak ako aj do predmanzelskemu sexu, ked to niekomu za to vsetko stoji

Ja123

lLily - doplním z pohľadu muža, ženy, ktoré si užívali až až, randili, tak tie sa po 30-tke transformujú na sv. Terez a "až po svadbe" je pre ne mimoriadne dôležité. Zvyčajne sa nachytá 30+ ričný panic a ten si to za všetkých jej ex odpyká a žena si sama sebe niečo dokáže.