Láska - vzťahy

Príspevok v téme: Láska - vzťahy
Nemilovana2

Ahojte ludia, zaujimala by ma vasa situacia a vas pohlad na nasledujucu vec. Ide o to, ze za cely svoj zivot som nemala normalny, laskyplny vztah. Uz som z toho niekedy zufala. Mam 25 rokov a myslim si, ze som atraktivna zena, vzdelana a dobra osoba. Stale, ked vsak stretnem niekoho, s kym by som si naozaj vedela predstavit buducnost, tak to proste neklapne. Z tej druhej strany tam nie je to iste. Uz som z toho vazne smutna, potrebujem lasku muza. Je to normalne ze toto vobec riesim? Mozno by som sa mala na cele tie vztahy uplne vykaslat. Co vy na to?

kafe

ako vychádzaš s rodičmi?
Byť pekná, múdra a dobrá nestačí. Dokážeš sa aj baviť, smiať, užívať si voľný čas, tešiť sa zo života, usmievať? Cítiš sa dobre vo svojej koži, cítiš sa krásna? Ano, kuknúť sa na peknú babu sa dá na 5 sekúnd, ale baba čo sa CÍTI krásna, to je magnet pre chlapa. Čo tvoje sebavedomie? Smútok a komplexi sú spoľahlivý odpudzovač nielen pre chlapov ale i kamarátov, bacha na to.

Vieš, ty ešte len stretneš niekoho a už si predstavuješ blbiny. Namiesto toho, aby si sa bavila, užívala si spolu strávený čas, už sa vidíš pred oltárom a vymýšľaš mená pre deti. Brzdi trochu. Ved toho chlapa ani nepoznáš! Uvoľni sa a nerieš či z toho niečo bude, či ťa druhá strana chce... buď sama sebou. Spokojná a vyrovnaná ženská je to čo priťahuje - máš tieto kvality? Myslíš, že zúfalý chlap (hoc aj vzdelaný a pekný), by ťa priťahoval?

Napíš si na papier 10-20 vlastností, ktoré by si chcela aby tvoj partner mal. Potom napíš 10-20 svojich kvalít, ktoré partnerovi ponúkaš. Napíš pár viet, ako by si sa chcela vo vzťahu cítiť, čo by si chcela zažívať, ako by si chcela aby váš vzťah fungoval. Nad týmto chvíľu dumaj, dopĺňaj si to, inšpiruj sa ľuďmi okolo seba, známymi... Papier si založ niekde medzi recepty a zabudni na to. Venuj sa práci, kámoškám, záujmom, zarábaniu na byt, trénuj úsmev a radosť zo života... a ked budeš spokojná nie na 100% úplne stačí na 51, príde nie len chlap do tvojho života, ale chlap s ktorým budeš šťastná.
Ked si v takomto stave, ako momentálne si (zúfalá, udepkovaná) tak isto sa môžeš dať s niekym dokopy, ale časom ti ten vzťah nič iné ako smútok a zúfalstvo neprinesie.

Joji777

Podľa mňa je problém v tom, že si to uvedomuješ... ku vzťahu väčšinou príde, keď to neriešiš a nezameriavaš sa na to

dajsipovedat

sama si si na vine, veľmi sa zameriavaš na lásku mužov k tebe. Veľmi to vo svojej hlave riešiš a to muži vicítia že na nich vyvíjaš tlak. Oni to cítia keď sa s nejakým stretávaš za tým účelom že z toho musí byť automaticky vzťah. Si taká upretá na to svojou mysľou a nesprávaš sa spontánne a uvolnene ale veľmi sa kontroluješ a to je také strojené ide to z teba. Ak si s nejakým mužov niekde nerieš v hlavičke že to musí byť môj budúci partner a už si začneš predstavovať vašu spoločnú budúcnosť a keď potom niečo nieje podľa tvojích predstáv tak je zl.e...
Nelipni tak na tom aby si si už konečne niekoho našla a keď sa ti niekto páči tak na neho vyvýjaš tlak lebo ty to tak možno necítiš ale muži áno, oni ťa odhlalia ak na nich tlačíš.
Uvolni sa, nekontroluj sa toľko a nezameriavaj sa toľko nato že áááá mám už 25 a nikoho nemám a silou mocou chcem toho a toho a musí to výjsť.
Mohla by si si brať príklad z mojích niekoľkých známych ktoré majú viac rokov ako ty už po 30tke a toto už neriešia, nechávajú tomu voľný priebeh, buď niekto príde ak má prísť alebo nie. Už duchovne dospely že silenie sa do niečoho nemá význam a každý tlak vyvoláva odpor.

julio

...je krasne, ze chces byt milovana...vyberaj si muzov z usporiadanych rodin...kde dotycny lasku dostaval a kde bola vzdy harmonia....pokial ju nedostaval...tazko ta taky bude milovat....na vztahy nezanevri...vydrz..bud trpezliva...ON pride...