Je to normálne?

Príspevok v téme: Je to normálne?
Nikky78

Ahojte, mám za sebou ťažké obdobie, chalan si našiel inú...... je to dlhý príbeh. Videla som ich na vlastné oči. Zrútil sa mi v tej chvíli celý svet a srdce zlomilo na milión kúskov. Už som pomerne na tom fajn, každý deň bojujem s rôznymi myšlienkami a pocitmi. Ten, kto to prežil pochopí. Viem, je to definitívny koniec, už som s tým zmierená, že my dvaja nikdy viac. Tak prečo ešte stále na neho myslievam??? Myslím, že je to aj tým, že sa nachádzam na miestach, kde sme sa spoznali (intrák, škola a celé okolité prostredie). Silne dúfam, že keď sa niekedy dokážem znovu zaľúbiť, tak ma to navždy prejde. Ak máte nejaké skúsenosti ako sa z toho dostať tak sem s nimi:)

Kiki281

Myslím si, že je to celkom bežné, zvlášť keď si na miestach, kde ste boli spolu.... ale bohužiaľ, toto je jedna z tých životných situácií, kde naozaj pomôže len čas. A zaľúbiť sa znova len preto, aby si zabudla - to je potom trochu dosť nefér voči tomu druhému. Predstav si, že by tvoj frajer s tebou začal chodiť kvoli tomu, aby zabudol na inú... tiež by sa ti to nepáčilo... určite treba nechať čas vyriešiť to :) a ver mi, že prejde toto obdobie a potom ta ani nenapadne nič z toho, čo sa stalo, keď prejdeš daným miestom. Každopadne držim palce

Veronika017

Úplne ťa chápem. Ja som prežila presne to isté a poviem ti takto... Je to pol roka čo si našiel inú a stále ma to mrzí, ale už nie tak ako predtým. Tiež chodíme do rovnakej školy, proste všteko okolo toho a je to veľmi ťažké vidieť ich spolu. Hovorí sa zíde z očí, zíde z mysle ale to sa nedá keď ho stretávaš každý jedeň deň a najhoršie je keď chodíme na spoločné akcie (ako škola) a vidím ich tam spolu... Ale verím, že časom všetko prejde a ostanú iba pekné spomienky nad ktorými sa len pousmejem :) držím ti palce a hlavne nehľadaj nikoho kto by ti ho vyhnal v hlavy lebo to bude iba náhrada za neho... Odíde to tak, ako to aj prišlo.

Mesačný princ

Áno, je to úplne bežný pocit. Ľúbila si ho predsa nie? A láska sa nedá vypnúť...alebo sa mýlim???

Nikdy sa už nezaľúbiš tak, ako si bola teraz. Niečo sa z teba vždy stratí ak z tvojho života odíde niekto, koho si milovala. A tiež ti to nepomôže zabudnúť.

Skôr by som sa sústredil na to pekné, čo ste spolu prežili. Viem neguje to tvoje zistenie a sklamanie. Ale pôjde to časom a pochopením.

teraz to nepôjde a ani vo veľmi krátkom čase. Ale neskôr to prebolí, uvidíš.

lLily

"Silne dúfam, že keď sa niekedy dokážem znovu zaľúbiť, tak ma to navždy prejde. "

vybit klin klinom? takto to v laske zialbohu nefunguje a mozno i nastastie