....nenávisť a závisť súčasne...

Príspevok v téme: ....nenávisť a závisť súčasne...
violaviola38

Ako z názvu témy vyplýva, neznášam a závidim svojej kolegyni. Je odomňa mladšia a je dosť pekná, štíhla, dlhovlasá, má pekne oči, krásny hlas, proste baba ako modelka ešte aj prsia má k svojej postave stredne veľké. Ide mi na nervy odkedy k nám nastúpila. Závidím je lebo je taká pekná že upriami na seba pozornosť všetkých mužov. Ešte aj miesta u nás dostala určite lebo sa páči našmu šéfovi a dosť lukratívne miestečko dostala v našej firme. Štetka...
Ako nevravím že ňou je ale ja také baby čo im hviezdy prajú volám štetky. Sere ma že ona sopľa ešte aj slobodná má toľko šťastia naraz. Ona by mohla mať ktoréhokoľvek na koho si ukáže. Veď aj muži ktorí k nám prídu z vonka sa okolo nej točia. Krava.
Tak rada by som ju vyhodila na mieste riaditeľa. Pôsobí tak etericky ako víla. Neznášam ju. Závidím jej a neviem ako sa tej závisti zbaviť. Ja chcem byť na jej mieste, ja chcem byť tak pekná! Prosím vás čo mám robiť? Ničí ma to! Neznášam rána keď idem do práce a viem že uvidím jej vysmiatú krásnu tvár. Hooooo
Chcela som sa jej dostať do priazne ale dievča si drží odstup. Pozývala som ju na kávu ale stále sa kamsi ponáhľa je taká nedostupná. Neviem prečo ma to tá baba k sebe tak priťahuje a podotýkam niesom lezba, mám priateľa a dieťa. Ale ona na mňa tak eterický pôsobí že ju nenávidím a zároveň ma niečo k nej ťahá. Je to na zbláznenie. By som jej najradšej vlasy vytrhala a zbila palicou po chrbte. Bože čo mám so sebou robiť?? Čo je to so mnou?Mi šibe alebo čo?
Prosím nieje to vymyslená téma mám skutočne tento možno pre niekoho malicherný problém ale ja to dievča nenávidím. Je mladá, je krásna, je slobodná a bude taká asi na veky. Neznášma že raz bude mať šťastnú budúcnosť aj keď nikto nevie čo ho čaká.
Čo robiť ľudia čo robiť?????????????????????? Hoooooo!

chlp

Pokial sa prilis napadne maluje, alebo s asnazi za kazdu cenu putat pozornost ta zena v praci svojim vyzorom, moze ist o sexualne hrasenie a ty si jej obetou.

melory222

si chora na hlavu daj sa liecit mas nervy chore
ktory chlap uz lrn s tebou mohol splodit decko????? :-O
zameraj sa viac na pracu a tej sa venuj
a nesleduj kolegynu lebo ti z toho docista prepne

lLily

tak stetka, krava alebo vila? to akosik nejde dohromady

stetka je vyslovene pudova
krava je obmedzena
a vila nevinna

thinkaboutthings

Myslim,ze keby s tymto nastavenim bola zakladatelka temy spokojna,tak tu nepise.Asi sa toho teda aj chce zbavit. Ja by som jej radila skusit sa zamerat na niekoho kamaratsky dostupneho a tym padom obmedzit na nu myslienky. Snazit sa zamestnat vecami,co ta bavia,mysliet hoci aj nasilu na ludi,ktorych mas rada a ktori ti aj lasku preukazuju a ono sa to casom zoslabi.

ambivalent

to nemyslis vazne? kolko mas rokov a akym komplexom trpis, ze riesis taketo veci?
ak je to tak ako hovoris, tak ta zloba z teba musi srsat na mile, ze okolo teba je fluidum takej odpornej energie, ze sa ani nedivim, ze s tebou nechce ist ani na kavu.
a uvedom si jedno, ze ludia, ktorí takto rozmyslaju a funguju nikdy nebudu stastni..

lLily

vsak? to vyzera jak ta, co zalozila tu temu o vysokej skole, kde zavidelatej tej "sedej myske" s nadejou, ze pozmenenie scenaru si nikto nevsimne