Zápcha

Gima

Kotvičník zemný TEE.SK

Graviola TEE.SK

Guarana TEE.SK

Benifuki TEE.SK

Goji Kustovnica čínska TEE.SK
Psyllium TEE.SK

Vilcacora TEE.SK
Skorocel indický Odporúčame Hodnotenie
Psyllium biele (50g)
Psyllium je stopercentná rozpustná prírodná vláknina, vznikajúca vyčistením obalu semien Skorocelu indického. Neobsahuje farbivá, konzervačné látky, ani chemické prísady.
• Hlavné účinky
Psyllium dokáže už po niekoľkých dňoch užívania navodiť správnu hustotu stolice a nie je návykové (je vhodné pre tehotné ženy, matky počas dojčenia a deti od 3 rokov). V tráviacom trakte zväčšuje až 40-krát svoj objem a vzniká hojivý gél. Jednoduchým zväčšením objemu (mechanickou silou ako piest) odsúva z tráviaceho traktu škodlivé splodiny.

Potencionálne jedovaté a rakovinotvorné látky sú gélom v črevách absorbované a znižuje sa tak kontakt so sliznicami v žalúdku a v črevách. Zväčšeným objemom Psyllia vzniká pocit „falošného nasýtenia“ a zmenšuje sa chuť do jedla.

Vhodná na užívanie pri nadváhe a obezite. Čistí a podporuje tráviace ústrojenstvo, podporuje činnosť črevnej mikroflóry a správne vyprázdňovanie. Priaznivo ovplyvňuje hladinu cukrov, tukov a cholesterolu v krvi. India TEE.SK
• Príprava Psyllia
2 čajové lyžičky rozmiešame v 2,5 dcl vody a ihneď vypijeme. Možno použiť aj bylinný alebo ovocný čaj, džús, ovocnú šťavu a pod. Po konzumácii ešte zapijeme dostatočným množstvom tekutín (2-3 dcl). Psyllium užívame 2-3 krát denne pol hodiny pred jedlom.

Moireal

Johanka to mylne precitala ako MMS. Na zapchu staci pit viac vody a sadnut si na paty, pripadne si kvoknut tak ze sedime na patach.

chlornan

Johanka...o com tocis? ake chlornanove bielidla? ako si na to vobec prisla ze je to chlornanove bielidlo prosim ta...

philips

Kúp si Psyllium a užívaj denne, ďalej pohyb, pitný režim.. V prípade, že nepomôže zmena životosprávy alebo sa objavia bolesti, prípadne krv v stolici, tak choď k lekárovi.

Johanka25

Len žiadne MSM ...chlornanove bielidla do seba davat.

Urcite odporucam wobenzym vzdy pred jedlom aspon 20min 3x denne po 4-5 tabletiek potom si to zniz na 3tbl.
Ďalej by stalo za vyskusanie acidofilne mlieko ,ak nemas rada klasicke ..skus tie ochutene ..vanilka jahoda malina.
Tretia vec ktorú z osobnej skusenosti poradim je quinoa robievam si ju spolu s cuketou červenou paprikou porom a cibulkou a dochutit korenim kari kayenske dokopy to ma vela aj bielkovin a tiez vlákninu.
Pred spanim sa napi cistej vody.
Hodina hrubeho creva je rano od tej 6-8 ak sa nemýlim tak si "sprav cas pre seba".
Urcite tie glutalaxy niesu riešením ani ine prehanadla.

CNC

skus uzivat MSM 3g denne, to by mohlo upravit travenie popripade nejake probiotika alebo hylak zozaciatku 3xdenne 40 kvapiek a ked sa to upravi tak 2x17kvapiek dlhodobo