psychický problém komplexy

Príspevok v téme: psychický problém komplexy
jaro25

Dobry den

Prosim poradte mi mam uz dlhsie psychicke problemy a riadne komplexy z toho. V minulosti som mal problemy s depresiami na ktore som sa ako tak vyliecil no co ma trapi je to ze zase zacinam mat psychicke problemy. Mam 25rokov problemy so spankom neviem spat poriadne, citim ze mam pokles testosteronu nemam uz nato ani poriadne chut som malo aktivny necitim sa ani ako chlap mam komplex aj z toho ako vyzeram strasne vela ludi mi hovori ako som sa zmenil aj po fyzickej stranke ze vyzeram na 18 ani zeny po mne uz tak nepokukuju a to som s tym nemal nikdy problem je to vobec mozne? Cim je to sposobene psychikou alebo si somnou robia hormony co chcu? dakujem

Gima

Ked vam niekto vyjadrí obdiv mladosti a krasy cez vaš vek, netreba to brať ako tragédiu, ale ako kompliment.
Ak v práci alebo kolektíve nevychádzate s ludmi je čas na zmenu. Skúste to brať pozitívne, zabudnite na stare hriechy z minulosti a nahradte ich inou aktivitou alebo prácou. V prvom rade myslite pozitívne.

Realita

Upovedomujem ludí že veľa s týchto príspevkov pod ktorými sa vydáva pod vymyslenými prezývkami je osoba ktorá nemá celé dni čo na robote má zo seba komplexy pretože nemá žiadneho partnera na to že má vyše 50 rokov dáva sexuálne návrhy a sexuálne obťažuje mužov a svojimi vymyslenými príbehmi si kompenzuje svoju neúspešnosť pri dotieraní na tomto a iných diskusných fórach!!!Nikto ho vážne neakceptuje z každej roboty ho vyhodili pretože ohováral a robil intrigy na nadriadených.Internetové diskusie sú jeho úchylkou.