Zamilovala som sa do učiteľa

Príspevok v téme: Zamilovala som sa do učiteľa
Didka

Ahojte, potrebujem radu, chodím na strednú a mám učiteľa, ktorý pre mňa znamená naozaj všetko. Nie je to iba pobláznenie, ktorým trpí asi veľa báb v mojom veku, je to skutočná láska. On je super učiteľ, láskavý, zábavný a ešte aj veľmi pekný. A ku mne sa chová oveľa inak ako k ostatným. Počas celej hodiny zo mňa nespustí zrak a stále sa na mňa usmieva. Celé prestávky trávime spolu a rozprávame sa, často aj dlho po vyučovaní. Zopárkrát mi už prilepšil známku z testu. Viem, kde býva, mám jeho číslo a cez prázdniny si píšeme emaily. Keď som bola na tom psychicky zle, prišla som za ním a v kabinete som mu o tom súkromne povedala a on mi pomohol najlepšie ako vedel. A objavili sa prvé sladké dotyky. Spočiatku len potľapkanie po pleci, potom som cítila jeho ruku na svojom boku,....Teraz sme spolu každý deň a vieme o sebe takmer všetko. Viem, že ma má rád, ale neviem či cíti niečo viac. Je nezadaný. Viem, že je to učiteľ a je podstatne starší než ja a nechcem ohroziť jeho prácu, lenže on je zmyslom môjho života. Neviem čo robiť.

drdlok1

Ja ti takto poviem.Neviem odkedy ste spolu,či si dospela, ani čo na to rodičia.
Ale-ako učiteľ nemože traviť zo svojou žiačkou po prestávkach,je to zakazané.to iní nevidia?Tak potom neviem aka to je škola.
Ani chytať za ruku.
Navyše je oveľa starši, mal by to vedieť.Ani ti prilepšivať znamky, Ma byť objektívny,čo už nie je.

drdlok1

Ja ti takto poviem.Neviem odkedy ste spolu,či si dospela, ani čo na to rodičia.
Ale-ako učiteľ nemože traviť zo svojou žiačkou po prestávkach,je to zakazané.to iní nevidia?Tak potom neviem aka to je škola.
Ani chytať za ruku.
Navyše je oveľa starši, mal by to vedieť.Ani ti prilepšivať znamky, Ma byť objektívny,čo už nie je.

Didka

No v prvom rade by som rada povedala, že som si nič z toho nevymyslela, ale aj tak ďakujem za každú odpoveď. Už som dospelá a zo školy čoskoro odídem, tak som chcela vedieť, či by v takom prípade mal tento vzťah zmysel. Netvrdím, že by kvôli mne bol ochotný riskovať nejaké problémy ani si nemyslím, že som som svetlá výnimka zo všetkých podobných prípadov, v ktorých sa niečo také končí sklamaním. On nie je učiteľ, ktorý by nebol zodpovedný, a preto všetko preberáme v súkromí. Nikto z priateľov ani ostatných učiteľov nič netuší. Myslím, že sa s ním o tom musím osamote porozprávať a ono to nakoniec nejako dopadne. Ktovie...

dransko

Čo to je za kravina,tu podporu nebudeš mat asi.Si dospelá už?A čo rodočia?
To by si učiteľ k žiačke nemal dovoliť.
Si dobra trubka.Najprv doštuduj.
Ty mu nechceš robiť problémy? VeĎ on je starší mal by mať zodpovednosť.Utekaj od neho,keby ťa mal rad tak by také nerobil a počkal.

Aaaaaa11

No je to vymislená tèma?…Ale ak nie tak tiporadìm že v škole snìm netráv veľa času! Sù tamtaký ľudia čo ťa chcù ponoriť. Vo voľnom čase si môžeš robiť čo chceš. AK MÁS JEHO ČISLO TAK MU NAPÌS SMSKU S TAKÝM TEXTOM : AHOJ CGCEM SA TANEČO OPÍTAŤ.
"Máš mamožno viac rád ako svoju študentkou a ak náš vzťah berieš ako učiteľ a študentka tak mľúč nehovor nikomu čo som sa ťa pútala.
Ale podľa mňa tá má rád viac ak je pravda to čo si pìsala.

Lina_22

Ahoj Didka.
Viem, že v tvojom veku si už asi dostatočne uvedomelá, keď mu nechceš spôsobiť problémy. Niekto si môže pomyslieť, akú len máte morálku, ale láske nerozkážeš. A ak nevieš, ako ťa berie on, skús sa ho nepatrne spýtať, či ťa vníma inak než tvojich spolužiakov.
Netuším, ako viac ti poradiť. Cez školu asi vynechajte nejaké intímnejšie kontakty a po škole je výhradne jeho vec, s kým trávi čas, ale zas určite to nemusí vedieť každý z vášho okolia.
A ak už naozaj nič iné, musíš byť hlavne silná a vydržať. Poctivo sa uč, nech ťa to menej trápi, hlavne nech vyštuduješ čo najlepšie a keď túto školu skončíš, už váš vzťah môže byť všetkým ukradnutý, bude to vaša záležitosť a môžete spoku robiť čo len budete chcieť.
Veľa šťastia. ❤
L

Orbitka43

Ďalšia vymyslená téma. Normálny učiteľ by si nešiel začínať so žiačkou a stretávať sa s ňou potajomky v kabinete :D. To sú možno len tvoje fantázie. Myslíš, že si taká výnimočná, aby kvôli tebe riskoval problémy? Radšej prestaň snívať a začni sa učiť, ak nechceš mať zlé vysvedčenie.