Samota ?

Príspevok v téme: Samota ?
PK13

No.. nikomu o tom nehovorím, usmievam sa, predtvarujem, ale už nevládzem. Napriek tomu, že mám skvelú rodinu a mám pár dobrých kamarátov, cítim sa osamelo. Skoro Nikde nechodím, sociálne prostredie nie je nič pre mna. Som dosť tichá, nemám problém povedať svoj názor, ale aj keď chcem niečo povedať nepoviem to a som ticho.. neprihovorim sa .. neviem čo mam robiť. Nechcem byť taká.. niekedy aj vo vzťahu som tichsia ale nechcem byť..
Niekedy si hovorim že byť sama je aj v pohode.. ale niečo mi chýba..

lLily

ze sa na to nevykasles, usmeivanie a pretvarovanie sa este nikdy nikomu neprospelo a ani neprehlbilo co i len jeden jediny vztah

naco su ti take plytke vztahy, ktore ta v konecnom dosledku len vycerpaju? mne to nikdy nic nehovorilo

neznamy1986

Ta čo ja viem? Skús si najsť nejakú tzv. komunitnú záľubu - čo ja viem? Navšteva rock/metalových koncertov, práca v útulku, príroda a tak

loner77

Ja som tiež taká, ako ty. Tiež som tichá, sama sa neprihovorím a sociálne prostredie tiež nie je nič pre mňa. Síce mám skvelú rodinu, ale nemám žiadnych kamarátov. Ty máš aspoň ich a buď za nich vďačná.
Byť sama je celkom v pohode, no nesmie to byť prehnané, potom je to na hlavu.
Ja som už ďaleko za hranicou. Neviem sa z toho dostať.
Keď sa s tým snažím niečo robiť, nejde to, moja povaha mi v tom bráni. Tým pádom pôsobím odpudivo. Preto nemám kamarátov.

Poradiť ti neporadím, lebo ja sama neviem čo mám robiť.
Nie si v tom sama. Viem, že to nie je veľmi povzbudivé, ale súcitim s tebou. Veľa šťastia v živote a držím palce.