Chcem sa zabit!

Príspevok v téme: Chcem sa zabit!
Pomoc help

Ahoje volam sa Julia a mam 11 rokov.Chcem sa zabit...Otec uz pri asi mojich 5.tich odisiel a zijem s mamou a starymi rodicmi.Na dennom poriadku su tu hadky...A ako inak na mna.Vzdy som ta najhorsia...Matka mi krici ze som obezna...Neviem co mam robit mam 70kg ale som zase ako tak vysoka a sice vidno ze vyzeram trocha viac oblo ale nie tak aby na mna kazdy den vrestala prezrata svina obezna, tucna krava.Pomoztemi prosim..Neviem co mam robit uz sa mi nechce zit... :(

debilka

Nikomu tým neublížš, iiba sama sebe. Ale ak budeš fungovať a s ešte k tomu s nejakým tým úspechom, máš vyhraté. Zistíš, že sa to dá, aj keby to niekoľkokrát zlyhalo. Sme iba ľudia. Mama ťa ľúbi.Nedá sa neľúbiť vlastné dieťa. Ja mám rakovinu. Nechcem sa zabiť.Pretože sú ľudia, príroda a zvieratá,pre ktorých sa oplatí žiť.A napríklad na budúci leto nazbieram plný košík alebo dva hríbov a urobím radosť mojej 80 ročnej mamke. Tak veľa zdaru. A málo pesimizmu Ja

Lens_14

Vyhľadaj psychológa alebo sa s mamou NORMÁLNE POROZPRÁVAJ a neľutuj s ana nete, kde ti virtuálni ľudia NEPOMÔŽU! ;)
Milujem reči malých deciek, ako sa chcú zabiť.. Kopla by som ich do zadku za to, nech sa spamätajú..

MadWolf105

Nemyslím si, že ti tu niekto pomôže. Napíšu ti tu možno povzbudzujúce vety no to ti nepomôže s tvojou situáciou. Doma to bude stále pokračovať. Ako ti tu už písali, skús sa o tom porozprávať s mamou, ale niekedy to vážne nejde. Neviem ti poradiť ako to máš vyriešiť, ale radím ti to riešiť čo najskôr, možno s babkou, alebo inou rodinou či učiteľmi ale nenechávajte to tak pretože sa to bude len a len zhoršovať (tvoja psychika). Ver mi viem o čom hovorím. Časom budeš na samovraždu myslieť viac a viac. Nenechaj to zájsť tak ďaleko.

Marosko-n

Zlatá duša, prestaň jesť veľa rožkov, chleba, bublinkové vody a nepi malinovky s umelým cukrom, ktorý je na príčine obezity.
Mama má problém sama so sebou tak si vylieva zlosť na tebe, kôli otcovi, rozumne si s ňou pohovor a možno sa to zmení. A babke povedz , že má byť vzorom pre vás obidve.

Tomas12345

Zivot je Bozim darom preto si ho vaz :)
Inak chapem že tie hadky su dost unavujuce, ale trebars skus sa porozpravat s mamou ze preco je na teba taka zla, urcite to nerobi len tak to srandy ale asi ma na to nejaky dovod. Takze si s nou sadni a normalne sa s nou porozpravaj. Mozno len chce aby si schudla a tymto ta chce prinutit aby si zacala so sebou daco robit.Napis mi na tomas55555@centrum.cz a napis mi ci na teba krici iba preto len tak zo srandy (v tom pripade to normalne nieje a mozno by som zavolal socialku na nu povedal o tom dakomu )

Inak si zdrava a toho si vaz. Kebyze si odkazana na plucnu ventilaciu co by si robila potom ? alebo kebyze musis zit na ulici . Nemas to sice lahke ale su na tom ludia ovela horsie a bojuju nevzdavaju sa

mracik56

dkaždý je iný, nevšímaj si ti popri koníčkoch a ľudíktorí ťa podporia si skús najsť nejakého dospelého čo by ti pomáhal a zastal sa ťa nejaký strýcko známy.
alebo v škole ak je dorá učitelka. s tou vahou každý sme iní. nie je to od nich správne

lyst

ahoj Julka :)
neber si tie reci od mami az takto prilis k srdcu, neuvedomuje si, ako ti tym ublizuje. Aj tie hadky si skus nevsimat, niektory ludia sa akoby radi hadaju, je to taka ta ich forma komunikacie, kasli na to :). Zda sa, ze to v rodine nemas uplne najidealnejsie, skus si najst prima kamosku, aby si nemusel byt vzdy sama doma. Alebo mozes si sama najst konicky, napr korculovanie, vozenie sa na bicykli, a druhy by sa k tebe pridali, a tak by si si nasla kamosov :) a hned sa ti bude zit s radostou :)
drzim prsty, nech sa ti dari :)