Málo energie cez deň

Príspevok v téme: Málo energie cez deň
Teeneek

Prosím Vás o radu.
Považujem sa za aktívneho človeka.kúpili sme si psa, čo ma len posunulo ďalej a kvôli nemu vstávam ráno a idem si s ním zabehať a zároveň vyvenčiť. Beh ma baví a napĺňa už niekoľko rokov. Ale od kedy som začala tieto ranné behy som stratila energiu cez deň. Keď som behávala poobede mala som problém s tým, že mi bývalo zle zo zostatkového jedla v žalúdku. Ráno tento problém nemávam. Len sa poriadne napijem a potom je to fajn, no okolo 9-tej už cítim útlm. Beriem si aj desiatu do práce, pretože hneď po behu nemôžem dostať nič do seba. Kúpila som si magnézium aj železo, ale moje telo sa správa rovnako. Po práci si ideme so psom znova zabehať, alebo prejsť do lesa. Kým som aktívna tak to ide, ale akonáhle si sadnem, cítim únavu (fyzickú aj psychickú) prosím Vás o radu, čo mám zmeniť. ďakujem za každý názor.
Martina

BJ 2

aky horcik si si kupila (aku formu) a kolko ho beres. A kolko zeleza?
Vacsina horcikov je nanic, teda je to ekvivalentne, akoby si nebrala nic.

Bubak11

Ešte jeden mesiac toľkých zrážok a budeme mať žiabre. Najlepšie je byť obojživelník a hermafrodit. To by sa už dalo pochopiť, že Mesačný Princi?

Bubak11

To je spôsobené asi tým počasím, však to už je ako v džungli. Ráno teplo, podvečer dážď, stále to isté dookola. Ešte asi potrvá nejaký čas, kým sa adaptujeme a asimilujeme.

Teeneek

Ja nemám problém niečo riešiť, aj v práci som aktívna, no keď si sadnem, cítim únavu svalov a psychickú únavu. Neviem si to vysvetliť, lebo veľakrát mi stačilo spať len niekoľko hodín denne a bola som vždy fit. teraz ma skolí najmenšia záťaž. Môže to byť aj nejaká hormonálna zmena? Chcem len radu ako to riešiť, či len prežiť toto obdobie, alebo niečo zmeniť...

pavel y

Musíš sa nútiť do aktivít. Ja mám už po 70-tke, energie ubúda a ani za nedokážem prinútiť do akejkoľvek aktivity, no keď mamka začne ráno vrieskať, hneď som v pozore ako 20-tník. Zároveň som 10 mesiacov v roku v kontakte s mladými ľuďmi. Tí vedia dodať enormné množstvo energie, až ma doma musí niekedy matka krotiť svojou rukou, keď mi jemne, ale predsa vylepí...