Kožný výrastok (skúsennosti)

Príspevok v téme: Kožný výrastok (skúsennosti)
Magdi0123

Ahojte, prednedávnom som čítala, že kožné výrastky ako sú napríklad pod pazuchu, sa môžu odstrániť aj doma tak, že si ich budem potierať jablčným octom, the tea three oil alebo ich podviažem vlasom alebo nitkou... Podviazať sa to bojím a preto, že sa mi s tým nechce behať po doktoroch som sa rozhodla si to potierať tým čakovníkovým olejom. Dnes je to druhý deň a už vidím zmeny. Výrastok sa zväčšil, napuchol a pomaly mení farbu na hnedú. Ževraj to má zhnednut a potom odpadnúť, no ale ja sa obraciam na vás s otázkou: Máte s tým skúsennosti? Vyliečili ste sa z toho takýmto spôsobom? Aký bol postup? Koľko vám to trvalo?...
Vopred ďakujem za odpovede. Veľmi mi s tým pomôžete.

Magdi0123

Pod pazuchou... polka mi už odpadla, ale ešte malá gulička tam zostala a nechce ísť preč :( Čo mám robiť?

Magdi0123

Dnes ma pri dotyku začal páliť... Dúfam, že za pár dní mi odpadne, pretože je už skoro o polovicu väčší (napuchnutý) ako bol normálne.

Stana_001

Keď je už spuchnutý a tmavohnedý behom 2 dní odpadne.
Ja som si ho potierala Tea tree olejčekom a odpadol mi až po dobrých 3 mesiacoch.
Druhý som si začala otáčať a natierať olejčekom a zmizol do 3 dní. Jeden výrastok som mala na vnútornej strane stehien a ako sa šúchal o rifle, tak mi spuchol a do 2 dní odpadol aj sám.
Moja mamina má poniektoré už poriadne veľké a podväzuje si ich. Poradila jej to pani v lekárni. Tieto výrastky nie sú nebezpečné.