Meskanie menstruacie

Radka_W

Prosim vas poradte.Mam 15rokov (45kg) a moju prvu menstruaciu som mala v januari 10.1.-18.1.2014 potom až v maji (11 dní) a naposledy jeden deň 12.7. Nikdy som nemala bolesti. Citala som ze na nepravidelnu menstruaciu pomaha alchemilkovy caj ale este som neskusila. Je to normalne ze este stale neni pravidelna?

simrau004

Pozri, ked ti bude meskat mesiac, chod za gynekologom alebo sa porad z mamou.

Inac sa moze stat, ze ti tolko meska, aj mesiac :-)

kikca

Dobrý deň potrebovala by som pomôcť :( mám 16 a už dva týdne mi mešká menzes som s nervami na konci bojím sa čo mi je s frajerom som síce niečo robila ale panna mylím ešte som krvácala som úlpne len kúsok....beriem aj antikoncepciu pri tom on si dával veľký pozor ale aj tak sa kus bojím lebo raz to s ním bolo bez všetkého ale on mi povedal že jemu sa nič nestalo len chcem vedieť či je to normálne alebo sa mám začať báť :( ak mi pomôžete ďakujem vopred :)

Liecitel Milan

Ahoj Mata,nemusí :-) Dôležité sú aj iné okolnosti,najmä stres a výživa. Najmä si treba uvedomiť,že telo je jedna zázračná chemická továreň, ktorá dokáže čerpať zo zásob aj dlhé roky.A to najmä zásob vitamínov a minerálov,čo zmanená,že namusíme hneď pocítiť zlé stravovanie alebo skôr hladovanie.A tu to nesúvisí len s množstvom jedla.A ešte jedna poznámočka,ako sa otehotnie asi vieš,tak si zrátaj,či je to viac hormonálny problém alebo hormonálna premena.Želám zdravie.

Mata_94

dobry den, meška mi menzes,strašne ma bolia prsia a zachutilo mi pivo :D co som mavala vzdy k nemu odpor :/ nemusi to znamenat ze som tehotna ze nie?

smeja007

Dobrý deň . Mám 13 rokov prvý krát som dostala menštruáciu 29.2.2012 trvala asi do 4.3.2012 odvtedy som ešte nedostala je to už asi 5,5 mesiaca čo som ju nedostala. Vie mi niekto poradiť ??

lejdyyyy

niki kolko mas rokov? lebo vo vseobecnosti nechapem baby ktore dopustia aby nemali pol roka kramy. netreba brat sice vsetko hned panicky vazne ale nechat to tak takto dlho? si uz davno mala byt u gynekologa, nemas cyklus v poriadku. ja keby som nemala ms vyvolanu tiez by mi neprisla asi ani pol roka. necitis sa zle? ja ked nemam ms, mam navaly tepla a tak zdravotne mi nie je dobre. kedy si zacala menstruovat? lebo na zaciatku sa to moze stat ale to asi v tych 14 rokoch

nikisqa

prosim vas meska mi to 6 mesiacou ale tehotna nesom velmi sa bojim bola som u doktora robili mi tehotensky test niesom tehotna neviem co mam robyt dakujem