Nepríjemný inštruktor autoškoly

Príspevok v téme: Nepríjemný inštruktor autoškoly
veronika147

Ahojte. Začala som chodiť do kurzu autoškoly. Zatiaľ som mala len 2 jazdy na cvičisku. Avšak som si všimla, že pán inštruktor má úchylné dvojzmysly. Napr. sme preberali povinnu vybavu vozidla a som sa ho opýtala či mu mám presne názorne ukázať, kde sa čo nachádza. A on mi na to povedal, že som ukazovala ako malá, teraz už len dávam. Potom mi hovoril, že žena sa hodí len do kuchyne a do postele, nikde inde. Alebo, že on schválne provokuje manželku, aby sa potom večer mohli v posteli udobrovať. Alebo sa ma pýtal či mám frajera a či mi dovolí ísť s ním na jazdu aj večer o pol 10. Tých narážok bolo viac už si nespomínam. Avšak naposledy sa správal ku mne nepríjemne. prvýkrát som sa učila parkovať, on síce nekričal, nebol agresívny, ale mal ponižujúce pripomienky, napr. že tam,kde pozerám, uvidím len hovno, ja vôbec nemyslím, keď parkujem, iba niečo robím, že ho vôbec nepočúvam (to nie je pravda, ja som sa vážne snažila, ale asi mi to nešlo podľa neho :( ) a keď sa tie slová vystupňovali, najprv som cítila riadny hnev, agresivitu, ale zdržala som sa (som nekonfliktná osoba, nechcem sa hádať a chcem urobiť vodičák) a potom som sa rozrevala :(.. Viem, že som to nemala urobiť, ale už som to vážne nevydržala, potom sa trošku upokojil, ale bojím sa ísť s ním na ďalšiu jazdu. Ja som veľmi citlivá osoba, uvedomujem si to, že by som taká nemala byť, mňa sa veľa vecí osobne dotkne, ale potrebujem pokoj, keď sa niečo učím a nie priblblé slová inštruktora.
Čo by ste robili na mojom mieste? Ďakujem Vám za odpovede.

Marcel41

Robil som vodicak v statnej autoskole pred 25 rokmi. Piata jazda bola zaverecna, teda skusobna. Trojtyzdnovy rychlokurz trval tri mesiace! Vyskrtali nam po 40 jazd, vozili sme instruktorov za ich kseftami. Jazdit nevedel nik, usetreneho benzinu mali neurekom. Baby jazdili viac, aj teoreticke doucovanie mavali. Aj vecerne jazdy a ine posedenia.. Ta moja bola raz v piatok aj na 4 hodinovej jazde! Chalani sa museli policajtom vyzbierat na alkohol, povinne, skusky sme vsetci urobili. A potom bolo treba doplatit este nejake vylohy.. a zase len chalani, baby neplatili nic.. Jazdit sme sa museli naucit sami, na vlastnych autach, dostali sme len papiere..

WHISPER

myslím si o tom to, že zaplatila si si za kurz, tak zájdi do autoskoly a povedz ze chces ineho instruktora... nemusis to odovodnovať..
a vybavené...

a nemusis sa bat toho ze "chces urobit vodicák.."
to ci prejdes na skuske zalezi od policajta, nie od instruktora...

Lollka

No aspon budes mat druheho, snad ten bude lepsi. Ak by sa to opakovalo povedz mu, ze ak s tym neprestane pojdes za jeho manzelkou a povies jej ze ma na teba sexisticke reci a poziadas ju nech si s nim urobi poriadky.

AutoskoaSpravena

Ak aj tento instruktor bude po tebe hucat tak mu jasne povedz ze sa nesustredis a bojis sa. Mozno to zaberie lebo vsak nikto nechce sediet vedla vodica ktory sa bojí.

AutoskoaSpravena

A vzdy si tteba zistovat od ziakov a znamych do ktorej autoskoly ist. Predsa len jedna ma dobry pristup a druha nahovno ako tvoja. Z nasej triedy sli vsetci do rovnakej autoskoly. A viem aj preco :)

AutoskoaSpravena

To ze budu ludia po tebe hucat na to si zvykaj. Spravi ta to silnejsiou a nebojacnou. Tie sexisticke sracky.. no ved co sa da cakat od chlapa kedze mozog maju v gatoch. 3 mesiace v tej autoskole vydrzis potom mozes inym hovorit aby tam nesli a sirit zlé recenzie :) aj po mne ucitelia v skole hucali co uz nie kazdy bude na teba milý. Viem ze je to neprijemne ale neboj soferovat sa naucis nieje to tazke to sa ti len teraz zda. Vsetky tie poučky ze mat treba zaradeny prevodovy system aj ked nepridavas plyn.. ked bjdes jazdit sama pekne si vyradís a budes to mat lahsie. A parkovanie to je kapitola sama o sebe. Nikto to nemal rad a spoluziacka sa na skuske opravovala cca 14x a presla. Naucis sa soferovat a zabudnes na toho idiota neboj

veronika147

mlada slecna: majitel, sef autoskoly je ten sprosty instruktor. takze so staznostou mozem ist akurat za nim, ale uz budem mat ineho instruktora /jeho brata, kedze to je rodinna firma, tam su vsetci pribuzni). Dokonca aj ich manzelky su tam instruktorky, s ktorymi by som uz teraz jazdila, ale vraj nemozem.
V podstate by som sa mohla stazovat za jeho reci na policii /poznam osobne sefa mestskej policie a mam v rodine policajta. Ale neprejde mi to, lebo nemam svedkov ani ziaden dokaz, ze to vazne povedal.

mlada slecna

Kokso, az ma trasie od jedu. Mala som takehoto velmi podobneho.
Ak si si zaplatila, ziadaj adekvatne sluzby. Potrebujes sa naucit soferovat a nie
pocuvat sexisticke
reci namiesto vyucby.....
Za sefom autoskoly a aj s papierom, ze ak ti neda normalneho
ucitela, nech
ti teda vratia peniaze. /Predpokladam, ze pan sa zobudi a aj na praktickych
skuskach budes mat vyhodu, lebo uz bude vediet s kym ma tu cest/. A aj ked ti vratia peniaze, podaj staznost. Neviem sice kam, ale
ty to zistis.
Kua, sak to neni za 5 korun... si sa namakala za tie peniaze, tak snad platis za kvalitu
a nie za nadrzanca so spotenymi gulami a nechutnymi poznamkami.