vzťah s chalanom

Príspevok v téme: vzťah s chalanom
miaaaaa

mám chalana niekolko mesiacov, je normálne, že ked máte dlhší vztah s niekým, sem tam sa stane že rozmýšľate nad tým, aké by to bolo s iným, že si ´zaslúžite´ lepšieho, že toho svojho vlastne neznášate pričom tieto pocity sa miešajú s láskou k dotyčnému, že si uvedomujete ako dobre je vám s ním, no hocikedy vám napadne že by ste sa chceli rozísť lebo vám lezie už vzťah na nervy a potom zase naopak?? Stáva sa to aj vám? Ďakujem za rady..

stanley

NIE...ja si myslím pravý opak...daj mu šancu prípadne mu to povedz...mne sa satlo to isé a ver tomu, že človeka to potom strašne mrzíí, lebo je to blbý dôvod! Daj tomu šancu, príp. si dajte malú pauzu a uvidíte...ale povedz, alebo naznač mu niečo...ok?

chester

PODLA MNA NIE STE K SEBE ,,STVORENI"...Nic z Vas dalej nebude.To co sa Tebe stava,ze mas nalady,ze Ta to nebavi,ze ho neznasas ako si pisala su neni normalne vo vztahu.Ked raz milujes tak milujes bez tych pocitov ako si posala.To je medzi dvoma milujucimi vylucene.Ja chodim s babou 7 mesiacov a toto sa nam este nestalo.Taky pocit som nemal ja,ani ona.Toď vše.

dada

ak mas taky pocit, asi to tak je, ze sa k sebe nehodite... rozmyslaj, preco si s nim.... sex, ci pocit samoty vie cloveka dohnat k hocicomu, poznam to sama na sebe

teala

mne sa to stava tiez a potom ma to zas prejde.mavam take obdobia a napriek tomu verim,ze by to tak bolo s kazdym clovekom.vsetko je o tolerancii.mam vztah uz 5 rokov a v tom obdobi lasky a znovuzalubenia by som nemenila za nic na svete a v tom horsom obdobi si potom snazim pripomenut ako to bolo.tie zle obd.nastastie trvaju iba par dni a potom je zase niekolko tyzdnov-mesiacov dobre.kazdy vztah ma svoje stupania a pady a treba cez to prejst,clovek nie je len tak,ze ked tebe je na pi... tak ho mozes odkopnut a ked je zas dobre tak sa vrati ako na gumicke.porozmyslaj ako sa citis castejsie,ci je chyba v tebe alebo fakt v tom chalanovi ze ta na nom nieco velmi drazdi a vadi ti a podla toho sa rozhodni ci to ma dalej vyznam.

gtx

tot su te picne dievcenske fanty ... uz neska pre chalane je normalne tazke najst si poriadnu holku ... ja tuzim po normalnom vztahu s normalnym divcatom ale neska uz divcatam nevona dlhodoby a pekny vztah ......na prd to je cele ...neda sa najst jedno normalne divca v tomto svete ;((((