Vztah.

Jana567

Strasne dlho skusal ci som ta prava a ja uz som to nevydrzala.Tie zeny mi nikdy predtym nevadili, a myslela som si , ze ked ho budem tolerovat, tak bude fajn.Ale aj tak cakal.Stale ma skusal.A ja uz som ten tlak nevydrzala.Neviem si predstavit, zeby som stretla ineho chlapca, mal by ma rad.Hned zozaciatku, nemusel by ma skusat.Jeho rodina mala zavesene moje fotky doma.Ja si myslim , ze ma brali uz ako nevestu.Ale ked som sa spytala jeho stale nevedel.A mna to svtvalo.Ze dokedy mam cakat a ci sa vobec niekedy niecoho dockam.Uz som stracala vieru, a vlastne som sa nechcela rozist lebo som obetovala dost vela casu tomu vztahu tak teda pockam.Ale nic sa nestalo.A potom prislo kopec novych holiek aj chalanov a on zacal sa stretavat s nimi.A ja som uz zacala ziarlit a vsetko s tym spojene.Ze proste hlada asi inde.Mala som uz strach.Ze ked je tak dlho so mnou a nic sa nedeje.Tak asi to nieje dobre.Chcela som aby ma poziadal o ruku.Ze sa rozhodol pre mna.Ale neprislo to.Viackrat som chcela ale neprislo to.Nepovedala som mu to sice , ale myslim, ze to vedel.A ked nie tak ma to mrzi.Niekde som citala ze zeny si tak myslia ale treba obcas povedat narovinu.

takje

nic vazneho od toho radsej necakaj, hlavne ak na nom visis viac, nez on na tebe
zlyhala si raz a zlyhas znova, lebo vstupujes do tej istej rieky a ked sa budes topit, on rozhodne nebude tym, kto ti poda pomocnu ruku

Jana567

Skor som chcela nazor nejakej zeny, ktora s takym zije, ako sa citi.Alebo ako to robi,ze je stastna.Asi ho velmi neriesi.Skor si riesi svoj zicot.Iba tak sa to asi da..

Jana567

Mesacny princ: No ved ok, ked moze.Ale ako sa ma chovat ta zena pri nom, teda musi sa citit akoby je jedna z mnohych a klesa jej hodnota nie?

Jana567

Tvrdi , ze hlada vazny vztah.Chce dievca , ktore mu bude tolerovat to, aky je. Takze aj zeny okolo neho.Ci uz su to kamaratky, alebo nie.Mna trapi ze som s nim chodila a ze som zlyhala.Nedokazala som tolerovat, preto sa pytam ci sa to vobec da?

Mesačný princ

Jasné, že taký muž môže mať vzťah. To neznamená, že ak sa vôkol neho točia ženy, že je na vzťah nepoužiteľný!

neperspektivnost

Aky by bol vo vztahu? Presne taky isty jak aj bez, len by to mozno zacal tajit z cisto prospecharskeho dovodu, kedze vzdy a vsade potrebuje nejaku zenu, ktora mu bude prikyvovat a to by stala partnerka stale nemohla.