informácie o tejto strašnej chorobe

Príspevok v téme: informácie o tejto strašnej chorobe
hiv

ľudia prosíííím poradte mi! Viete niekto, či sa nejako zmení zdravotný stav človeka s HIV už po 4-5 mesiacoch? Nejaké príznaky, niečo typické už takto skoro?.. nikde nemožem zohnat nijaké info o tomto, všade sú len teoretické informácie o priebehu choroby ale nikde nič o tom ako sa to prejavuje už v skorých mesiacoch. Velmi pekne dakujem...

fanda

Precitaj si tuto stranku. Viem ze priamo tam robia anonymne testy na Kramároch, smerom do kopca. www.aids.merkan.sk

Národné referenèné centrum pre prevenciu HIV/AIDS
Slovenská zdravotnícka univerzita, Limbova12, Bratislava
Linka dôvery: 02/5936 9174
E−mail: danica.stanekova@szu.sk

poliewoocka

To je relativne.Zalezi od organizmu.Niekoho to prepadne po 2 tyzdnoch,niekoho po par mesiacoch,niekoho po rokoch a u niekoho to ani neprepukne ale su nositelmi.

elby

Neviem ako to je u obvodnej lekarky. Ale viem, ze existuju centra, kde sa robia tieto testy bezplatne a anonymne. Ale ked nemas prsitup k takemuto, skus sa urcite opytat obvodnej lekarky.

elby

nepisala si tu uz raz? Hrozne rada by som ti chcela nejako pomoct. V kazdom pripade by som ti chcela poradit aby si isla co najrychlejsie na testy. Viem ze to musi byt tazke, ale aj tak myslim ze by si tam mala ist.

hiv

áno pred 5 mesiacmi som mala nechráneny sex, bola som hlupa ja viem ale už sa to nedá vrátit a ten človek može byt pokojne nositelom HIV čo je aj dost pravdepodobné,no v poslednom čase mávam hnačku, zvýšenu teplotu, už som stihla prekonat zápal priedušiek, cítim sa málátna. U obvodnej lekárky by mi spravili testy zadarmo alebo sa za ne platí a kolko? Inak dík za odpovede

ivka2

v skorych mesiacoch sa moze prejavit ako chripka..cize dlhodobo zvysena teplota, malatnost, unava, boli ta cele telo , proste ako pri chripke..popripade hnacky alebo zvracanie..priznaky su rozne..niekto ich ma az po 5 rokoch...mas dovod sa obavat ze mas HIV?