Chcel som nechcela ma/nechcem chce ma?

Príspevok v téme: Chcel som nechcela ma/nechcem chce ma?
lu3as

čaute čaute...mám takú vec...pred 2 rokmi som sa rozišiel s holkou...strašne mi to bolo ľúto...snažil som sa ju získať späť a snažil som sa o nu bojovať no márne....kedže nie je z jednej dediny nevidíme sa tak často...teda skoro vôbec.....no vec sa má tak že ona si možno pol roka po rozchode našla priatela....my sme boli staele v kontakte....aspon tak raz za 2 týždne sme si napísali...a proste stale som sa snažil o ňu...no časom som proste prišiel na to že to nemá význam prijal som to a nechal tak...začal som žiť lepší život....našiel som si dobre zamestnanie v Rakusku...kúpil auto a čo vám poviem...som spokojný zo životom.....na bývalu som ani nepomyslel....zrazu sme sa stretli.....a tak že podme na kávu....i tak sme sedli, spomináli, smiali sa....odvtedy sme neustále v kontakte....píše mi že ma má veľmi rada, že by chcela byť pri mne, že jej chýbam (lebo som preč a doma som raz za 3 mesiace) že na mňa myslí....posiela srdiečka :3 a druhá vec neviem...ona je dobré dievča....my sme sa rozišli pre okolnosti skôr....nie preto lebo by sme sa pohadali alebo by sme sa podvádzali.....delila nás proste strašná dialka...kedže ona išla študovať preč.....a teraz ja neviem či ona má ešte toho priatela....neriešim to lebo neviem ako dalej....minule mi napísala a zaklincovala to všetko nejak tak že je super že má vo mne takého brata...... ako si to mám vysvetliť?..... ako to mám brať?....je normálne že píše také zamilované veci a povie že je super že som ako jej brat?.....alebo teda ako to vníma žena?...viete mi poradiť?...ja by som tomu dal šancu len neviem čo to má znamenať.....

tweetie

Lu3as, ja som tiez obcas pouzivala ten vyraz, ze niekoho beriem ako starsieho brata. Islo o kamaratov, s kt. som sa citila prijemne, mala som ich rada, respektovala som ich nazor, vedeli super poradit, ale nic som s nimi nechcela riesit, cize len cisto kamaratsky vztah.

A tie srdiecka a ostatne veci, kt. ti posiela: su i take, kt. toto pouzivaju na vsetkych, dokonca i v robote som mala take kolegyne, kt. koketovali na vsetky strany, ci uz si to uvedomovali alebo nie, proste chlapska pozornost im lichotila, ale to neznamena, ze s nimi chceli vztah :).

Alessandra99

Každý deň jej to nepíšem, samozrejme :) ok, viem, že je to iné, keď je to adresované mužovi a iné keď žene. Len som tým chcela poukázať, že to neznamená hneď zamilovanosť.

Podľa toho čo píšeš, že 2 roky nič a teraz toto, mi príde celé jej správanie zvláštne a neviem, kam tým dotyčná mieri.

Podľa mňa, by si mal dať na svoje pocity, svoju intuíciu a podľa toho sa zariadiť.

Odpovede na tie otázky, či sa kvôli nej vrátiš, si zodpovedaj sám pre seba samozrejme :) Nečakám, že to tu budeš vypisovať. :)

lu3as

Alessandra99.....
aha takže ty píšeš každý den tvojej najepšej kamoške že ju máš veľmi rada... že na ňu myslíš a že Ti chýba??... a k tomu že jej posielaš pusu na dobrú noc? a milión srdiečok?

a druhá vec....tipujem že s najlepšou kamoškou si v kontakte stále....ona sa mi ozvala len pred mesiacom...čiže 2 roky nie sme v kontakte a zrazu ma vníma ako brata? :D :D to je smiešne nie trochu?

To si už je myslím na mne ako to urobím...prečo aj nie...vrátil by som sa tu...

Alessandra99

Ahoj :) nemyslím si, žeby jej šlo o tvoje peniaze.
Z môjho pohľadu, si zle vykladáš to, čo ti píše.

Ona ti nič zamilovaného nepíše (to len ty si myslíš) - sám píšeš: "píše mi že ma má veľmi rada" (to sa nerovná zamilovanosti).
Píše, že jej chýbaš a že chcel by byť pri tebe - toto napíšem i ja skvelej kamoške a tiež nie som do nej zamilovaná.
Zaklincovala to "bratom" - z čoho by ti malo byť jasné, že ťa tak vníma - čiže nie ako priateľa, ale ako skvelého človeka.

Rozdelili Vás okolnosti. A teraz tam tie okolnosti nie su? Ty si v Raskúsku a ona niekde na SK. Prídeš domov raz za 3 mesiace. Ako chceš mať s ňou vzťah ? Či poutekáš za ňou späť na SK?

Vezi

Chlapi, on chcel ženský názor. Nie ten váš mužský, v ktorom sú všetky podľa vás zlatokopky. Viete koľko faktorov môže byť za tým. A nie len ten jeden jediný, ktorý vidíte vy - peniaze. V dnešnej dobe je čoraz viac samostatných a nezávislých žien, ktoré by si chlapom ani platiť nedali.

true0

a mozno ta len namotava
Vtedy ta nechcela a zrazu ta chce?
A nebude to tym ze v Rakusku dobre zarabas a vie ze mas viac prachov?
Bacha mozno len zacitila ako zlatomopka prilezitost.
Na slovensku si kde pracoval?
Bacha na take co sa zacnu ozyvat az ked je clovek na tom financne lepsie tie citia vonu penez....

Mesačný princ

Tak isto si myslím, že chce tvoje prachy a ťažiť z toho, čo si dosiahol. Ak by si jej povedal, že si bez práce, nemáš auto a bývaš u rodičov tak by ste určite na káve nesedeli.