Uz neviem co mam robit, citim sa strasne.

Príspevok v téme: Uz neviem co mam robit, citim sa strasne.
na dne

Ahoj, moj problem vyplyva z toho, ze sme sa pred par dnami roisli s chalanom. Za primitivny dovod, nemal na mna cas. Maximalne raz do ytzdna sme sa videli. Viem ze ma vela roboty takze enbuudem to tu rozoberat, chapem ho, len uz som to enzvladla a povedala mu, ze s atrapim, ked sme tak malo spolu. A on sa nakoniec rozhodol, ze lepsie bude ked sa rozideme. Uz som so silami na dne. Stale na neho musim mysliet, nedokazem spat, jest. Schudla som uz 5kg a ed to takto pojde dalej, bude o chvilu zo mna anorekticka. CHcem ho spät, viem, ze by nam mohlo byt spolu krasne, zmierila by som sa aj s tym, ze sme spolu malo, len nech sme spolu. Dnes ma prist a mame sa porozpravat, neviem ako mam argumentovat, aby sa vratil ku mne, som strasne nervozna, cely sa klepem a cas mi ide pomalicky. On je strasne zlozita povaha,a le viem, ze s ato da dat do poriadku,a le neviem ako. Nechcem na neho kaslat, viem ze mi stoji za to. Prosim poradte mi nieco, fakt uz nevladzem.:-(

Maria22

dúfam,že vám to vyjde.treba dať tomu trocha času a uvidíš,hlavne nezúfaj.Všetko bude dobré!/to si aj ja stále hovorím/Držím palce!papa:-)

na dne

Maria22 hej mas pravdu, zide z oci, zide z mysle.& toto som aj ja vravela, preto som vravela, ze sa bojim, aby na mna nezabudol.Ale inak vcera mi prisla sms a kecali sme spolu cez net. Bol zlati a nakoniec aj prisiel za mnou.Ale enjako sme sa moc nerozpravali, ale boli sme pri sebe a ja som si brutalne vychutnavala jeho pritomnost. Neviem sice na com sme, ale dufam, ze sa to da vsetko do poriadku.

Maria22

vieš narovinu a otvorene by som sa aj ja chcela porozprávať,lenže nás od seba delí cca 400 km,takže také ľahké to ani nebude.ja už to vlastne ani neriešim,nechávam tomu voľný priebeh,i ked to moc bolí.ale vnucovať sa nechcem.hovorí sa,že čo sa má stať sa stane.a keď ste si súdení,tak budete spolu,ak nie tak...myslím,že čas zahojí všetky rany.páči sa mi,čo napísala Januška...na lásku sa zabudnúť nedá.a má pravdu.Myslím,že tým myslela,že ju budeš mať stále v srdci.(i ked zíde z očí a mysle)

na dne

Maria22, no tak sme v tom spolu. netesi ma to sice, ale stretli sme sa. Ako to inak riesis? Lebo ja som rano vzdy v slzach, cez den sa to upravi, obcas sa aj citim super, ale aj tak stale na neho myslim. A nedokazem byt bez neho. Je to strasne tazke. ON sa ani neozve, vravel, ze by to tak bolo pre mna horsie, ale pre mna je to horsie asi takto, lebo si myslim, ze nema zaujem uz o nic a pritom, ked sme boli v stvrtok spolu, aj ked sme sa nedali dokopy, bolo super. Nechapem to vobec. A neviem co robit aby som sa mu apson jeden jediny den neozvala, vzdy mu aspon napisem ze mu prajem pekne snicky, alebo neico na ten styl. No stve ma to. A hoci povedal, ze potrebuje trochu casu, tak neviem. Vobec neviem akos apsravat, co robit, nevyjadril sa jasne, potrebujem sa s nim stretnut,a le viem, ze sem hoa si nedostanem a zase ist k nemu mi je trapne. Neviem, ale rohodne sa s nim musim porozpravat narovinu a otvorene.

Maria22

keď som si prečítala tvoj príbeh,akoby to bol môj.toto isté sa mi stalo pred 2 týždňami.Taktiež nie sme z rovnakého mesta,on má veľa roboty a mne nechce ubližovať tým,že nemôže prísť alebo nemá jednoducho čas.takto to teda
vyriešil.A som toho názoru,že keď niekto miluje,tak ten čas si nájde.Ale niekedy som úplne z toho zmätená.Písal mi,že ma ľúbi a trápiť a ubližovať mi nechce.Že takto to bude lepšie.A ja sa snažím žiť bez neho ale nejde to,stále.

na dne

rise, nevravim, ze je to striktne len raz za tyzden, je to tak priemerne. Vies, on je z ineho mesta, takze ja som cez tyzden v robote, on taktiez do vecera, takze nam zostava len ten vikend, bohuzial az do septembra je to tak. S tym nic nenarobim. A hej stoji mi to za to. Keby nestalo, kaslem na to.

rise

vies,myslim, ze by si sa mala pokusit sama si odpovedat na to, ci z dlhodobejsej perspektivy budes takto stastna...pretoze je krasne byt s niekym,koho mas rada,hoc aj raz za tyzden..ale nezda sa ti to na lasku trochu malo?
na kamaratstvo je to super,ale podla mna nie na to,aby bol clovek stastny v laske..ty vlastne budes aj tak väcsinou sama..a mohla by si byt s niekym, kto by si na teba nasiel cas vtedy, ked to budes potrebovat,a nielen raz za tyzden.
v tomto si myslim, ze tvoj priatel rozmysla racionalnejsie..ale odpoved si na to, ci ti to fakt stoji za to si musis dat sama..je to tazke

na dne

Alternativa, tesim sa na tvoju odpoved. Mam prave obdobie, ze mi je dobre, ale stale nad nim rozmyslam, normalne sa zamestnavam, cely den sa snazim nieco robit a stale byt s niekym, ale neda sa to, strasne sme si toho vela pekneho prezili. Rada by som to dala do kopy, no snad sa mi to podari. Pokial ma lubi, tak nie je neskoro. Dufam

na dne

Hej neda sa zabudnut, ale vies, ked niekoho vidids stale menej a menej, tak ci chces, ci nechces, tak zabudne. Vies ako s avravi, zide z oci, zide z mysle. POstupne prestane na mna mysliet a vsetko to krasne sa vytrati a to nechcem aby sa stalo. Keby viem, ze niet cesty spät, kaslem na to, lenze ta cesta existuje, ale neviem sa k nej dostat:-(

januška

ja si myslim ze ak ta skutocne tak miluje ako vravis a ako si si ista tak urcite nezabudne...na lsaku sa zabudnut neda :)