Kde mal pánbožko rozum?

Príspevok v téme: Kde mal pánbožko rozum?
Zarimbaba

Ahojte, neviete kde mohol mať rozum, ked mojmu kolegovi (skaredemu, koktajuco zajakajucemu, hlupemu, lajdakovi, introvertovi, lenochovi, sebcovi.. atd..) doprial zenu a cakaju dieta... a ja pekna, mudra, inteligentna, komunikativna som doposial mala len debilov az som napokon skoncila sama :( :( :( :( boze moj, ci ja niekedy sa normalneho chlapa dockam? co si myslite? dockam sa?

menoo

Keď sa človek nudí, chýba mu radosť / poprípade ho baví rozmýšľať - vtedy človek rozmýšľa

Rozmýšľanie (prvý prípad) je v podstate odmietanie aktuálneho okolia (v druhom prípade je rozmýšľanie s cieľom niečo plánovať/vytvárať). Keď sa človeku niečo nepáči, hneď si predstavujeme ako sa druhému niečo zlé stane/poprípade ako my vyhráme.

V takejto situácii nám pomáha si spomenúť, čo vlastne by sme chceli. A to treba vytvárať : )

Ono najľahšie sa realizujú sny po jednom - niečo by som chcel - sadnem si a vytváram. Je to radosť vytvárať, čo má človek rád (človek má rád veci 2jako : rozumovo a pocitovo .... z mojej skúsenosti je najlepšie mať rád rozumovo a pocitami sa nechať sprevádzať : ) : )

V podstate si napíšte na papier 1 vec / resp. skôr situáciu, v ktorej by ste sa rada nachádzala. A skúste keď si to napíšete a trochu sa rozhodnete - hneď realizovať - vzdať sa niečoho starého a pridať zase naopak to nové.

obeh

Tak toto je falošná téma. Taká hlúpa žena predsa nemôže existovať, ktorá by také niečo napísala! Ak je toto myslené vážne , tak z toho kričí hlúposť, až to bolí!

Marosko-n

Nečuduj sa !
Ty by si chcela byť v manželstve generál a chlapovi diktovať, a riadiť ho !
Jej sa sen splnil, lebo taký chlap musí sedieť ticho a počúvať priania svojej manželky !
Ale normálny chlap potrebuje neffľajúcu ženu a život aby si sa mu prispôsobila ty !
A taký o namyslené nepokorné ženy nestoja ! Jej sa to vydarilo, hoci s hendikepom, a sú šťastní obaja.

Deane

kilopus, Ona do toho nepletie Boha ale nejakého pána Božka. Otázka ale je kde mala a má rozum ona sama, veď píše o sebe ako o krásavici super inteligentnej a o kolegyni ako o škaredej trubke, kto vie aká skutočne je. Aj keby som bol najmúdrejší na svete tak o sebe nebudem písať aký som múdry a krásny, ako Ivan z Mrázika. Opravdu múdry človek je pokorný a skromný. A keď ž je reč o Bohu tak v Biblii sa píše že Boh sa pyšným protiví. Takže od neho nemôžu čakať pomoc.

kilopus

Takymto stylom isto NIE! Co do toho pleties Boha? Sama si zodpovedna za seba, aj za svoje vztahy. Toto ta nepotesi - nie si "pekna, mudra, inteligentna, ani komunikativna"! ;) Kazdy dostane od zivota to, co si zasluzi,...