UZ SI NEVIEM RAD NIC MI NEPOMAHA ANO KOZMETICKA :((pomozte

poliewoocka

pripravky--starostlivost o plet--zakladna sada--su tam vyrobky rozdelene a oznacene 1,2,3.Pre teba je vhodna 3-na mastnu plet,velmi problematicku.2 je na zmiesanu a 1 na normalnu az suchu.

Ivka 1

Dievčatá ak chcete,napíšte mi na mail.
Pleťová voda z čistej šťavy aloe + gél
na umývanie z aloe + kremik so 66 % aloe alebo pri zapálenej pokožke propolisový krém vám určite pomôžu.

71gloria

Uhorková maska nepomáha?
Použite asi polovicu čerstvej šalátovej uhorky a citrón. Uhorku ošúpte a nastrúhajte. Prebytočnú šťavu sceďte a do kaše pridajte pár kvapiek citrónu. Masku nechajte pôsobiť 15 – 20 minút.
Menšiu uhorku rozmixujte, k získanej šťave pridajte 3 kvapky jablčného octu a 1 čajovú lyžičku vášho denného krému - po určitom čase by mala byť vaša pleť čistejšia, rozjasnená a vypnutá
www.antikoncepcia.com

pampeliska

nic sa nema prehanat a ani starostlivost o plet.Lebo potom nebude ziaden,dokoca moze byt este horsi vysledok.Ja som tiez mala take problemy ako ty.Nevedela som,co uz mam robit.Jedna moja spoluziacka mala krasnu tvar,ako porcelanova babyka.Tak som sa jej spytala,ako sa o nu stara.Povedala mi,ze si ju len umyva mydlom a studenou vodou.Tak som to teda vyskusala.Najprv raz,potom druhy krat,ale ziaden vysledok.Tak som si takto preplachovala tvar denne aj 25x.Plet sa mi po tyzdni uplne zlepsila,po dvoch tyzdnoch este krajsia.A teraz ked ju mam v pohode mi staci si ju umyvat rano a vecer.A je jedno dolezite pravidlo.NIKDY netlac rukami na tvar ani ju nedrhni.Vzdy s citom a jemnostou.A po umyti si daj krem,lebo aj mastna pokozka potrebuje kremy.Viem to,lebo som chodila na kozmeticke kurzy.Tak vela stastia prajem:)

agina

Mozno prave kozmetika Garnier ti neprospieva.Mozno ti plet zbytocne vysusuje a pokozka je preto nutena produkovat viaz mazu.Aj prilisna starostlivost nie je dobra.

mirkaaa

pomozte, niekedy treba zajst za koznou aj viackrat, ked ti nepomohlo musi najst nieco, naco zareaguje tvoja plet...

beba28

ahoj, ja uz tiez neviem co si na ten ksicht dat, s akne sa trapim uz 14 rokov a nic nepomaha, asi uz tak ostanem navzdy :((