Ked zostane zena sama

Príspevok v téme: Ked zostane zena sama
mimaka

Chcem sa trosku vyrozpravat co ma tazi.....tak to napisem sem.....Zostala som sama v 34rokoch....po 13 rokoch manzelstva.Manzel bol vzdy neprisposobivy typ cloveka a vzdy si chcel robit co chce...a zrejme od zaciatku v nom driemala ina sexualna orientacia.Rozisli sme sa nezijeme spolu ....prinutila som ho odist do podnajmu a nie sme spolu uz 4 mesiace...spociatku som sa chcela rozviest a navrh na rozvod je aj podany,ale presunula som ho,z dovodu dnes bezneho peniaze.Asi mame obaja lepsi pocit,ze je lepsie zit oddelene,ale pri tom sme stale na papieri manzelia....ma firmu takze je to pre mna aj trosku vyhoda....ze netlaci on na rozvod.Ale co ja financne mi vypomaha velmi/citi vinu a je iny aj po tejto stranke/ale to nie je vsetko....clovek..zena potrebuje aj lasku a myslim ze ju uz tazko najdem.Som niekedy velmi smutna zo svojho zivota,ako som dopadla.Viem mnohe zeny dopadnu mozno este horsie,no to ma neutesuje.Som aj velmi silnej postavy,sice sympaticka a do tvare aj pekna,ale muzom sa pacia vacsinou stihle.Tak by som to chcela dokazat schudnut,no nemam na to zatial dost sil.Tesi ma ze mam dvoch krasnych zdravych synov a to ma zatial drzi nad hladinou.

katharinka

na postave nezáleží, dokonca by som povedala, že vo svojom okolí nachádzam čoraz viac chlapov ktorým sa páčia bacuľky. A si ešte mladá, hovoríš že aj sympatická... nevidím problém v tom nájsť si partnera, pokial sa neuzavrieš sama do seba a budeš chodit do spoločnosti. Ked sa budeš usmievat a mat dobru naladu určite si ulovíš nejakého sympatického a rozumného chlapa.

baby

este nieco. nedufaj, ze sa tvoj manzel zmeni. jedine, co moze zmenit, je Tvoj osobny zivot. najdi si priatela,
lepsiu pracu, ci nove kamaratky, ci zaluby... pracuj na sebe.
a na muza sa vykasli, ak je raz teply,
nic na svete ho nezmeni. mysli na seba hlavne a na svoje deti

baby

moj ososbny nazor je, ze by sa ti zisiel partner, milenec aspon, ale aj opora v inych strankach zivota.
vies, mne sa pacia zeny, ktore maju aj prsia vacsie a aj nejaky zadocek. nemam rad, ked zena je chuda a vyzera unavene a hladne. a nemam ju za co pohladkat,
ci pritulit sa...
ked jej hrkocu kosticky a vyzera byt hladna a unavena. nikdy som nemal chudu priatelku, je mi to neprirodzene...
a aspon viem, ze zena, ktora je krv a mlieko, vie aj dobre varit, a pochutnam si u nej na navsteve vzdy...
jedine, co chyba takymto skutocnym zenam dost casto, je sebavedomie
prisluchajuce takymto peknym krivkam...
takze radsej pamela anderson, ako
doska paris hilton, ci sfetovana kate moss...
mam rad skutocne zeny!

amr

Vidis a ja Ta ako obdivujem ,ako si to dokazala,mozno aj ja raz k niecomu takemu dojdem,zatial vsetko znasam,vyckavam ,ale lepsie nie je ,tak nejako bude.Alebo uz nie?Ale ja by som uz druhemu nikomu neverila.Staci aj jedno sklamanie.Snad tie deti budu raz opora.Tak vela stastia,urcite to nie je jednoduche,ale ked radsej muzi maju svoju firmu,ako sa porozpravat,tak ja uz tiez neverim ,ze bude aj lepsie.

kacka

Fakt nemas zac a ked ta bude niekedy nieco tazit a budes sa chciet aspon takouto formou vyrozpravat, tak znova napis.Niekedy to strasne pomoze ked to da clovek zo seba von.

kacka

Urcite si spravila ten spravny krok,pretoze trapit sa po zbytok zivota a nebyt stastna,to by bolo to najvacsie utrpenie.Ked bude po vsetkom a ty budes volna a so vsetkym zmierena, tak sa zacni obzerat okolo seba a verim, ze tam niekde uvidis a stretnes cloveka,ktoremu sa budes pacit taka aka si a ktoremu bude na tebe zalezat.Zatial mas syncekov a urcite su teraz pre teba tou najvacsou oporou.Viem ze je to velmi tazke a preto ti drzim palce.

poliewoocka

To nie je pravda!!!Nie vsetci muzi chcu stihle a vyziabnute!Nahodou,u vacsiny muzov evokuju plnsie tvary teplo domova,harmoniu.A este sympaticka,usmiata tvaricka..Bud rada taka,aka si.Viem,lahko sa mi hovori ale nechces nejakeho pubertiaka zabazaneho za modelkovskou postavickou..Snaz sa byt pekna aka si!A ty si pekna!!!Hlavu hore,ty za --manzelovu-- orientaciu nemozes,mas dvoch zdavych synov,ktori ta podrzia,mas seba,sympaticku zenu,ktora chce milovat.Co si moze muz este zelat??!!Neboj sa,usmievaj sa,nechudni ale sa o seba staraj aby si bola este krajsia.A ak ta vaha tak velmi trapi,skus zacat cvicit,nie dietovat..Vela stastia:)