Poprosím Váš názor :)

Príspevok v téme: Poprosím Váš názor :)
macka 321

Dobrý deň prajem,
Chcela som sa spýtať či sa tu nájde aspoň jedna žena, ktorá zažila niečo podobné/rovnaké ako ja. Pár dní pred vianocami som si nahmatala hrčku. Neviem presne či je na rebre alebo v prsníku. Problém ale je, že prešlo 3/4 roka a hrčka je stále na pôvodnom mieste, len o čosi väčšia (okolo 1cm). Vôbec som to nepokladala za dôležité, s rakovinou prsníka som sa v článkoch stretla len so ženami, ktoré už mali po 30 (pričom priemer bol okolo 40). Ja mám len 19. Myslíte si, že je to možné? Alebo môžem mať choré rebro? Za každú odpoveď vopred ďakujem. Želám pekný deň :)

Ehmo

Gejtan, prestan zatial pisat na net, bo z tvojich hrubiek v kazdom druhom slove sa mi chce grcat. Smykaj do skoly a prestan blicovat.

Ipoetka

Fúh, tento svet asi nerobí dobre nikomu, že? Ale nejako to musíme uhrať. Keby sa tu na fóre zakričať, tak zakričím ako blázon.
Vypýtaj si na mňa kontakt, keď chceš, toto je brutalita. Už sa mi podarilo zopár takých kúskov, ale k lekárovi choď čím skôr.

gejtan76

zdravim moj problem spociva vtom ze ide o moju sestru ktora je pravde podobne chora na rakovinu ktoru jej povedaly v Trebisovskej nemocnici, teda asi jej len predpovedaly ze moze ist o take to ochorenie,kedze stale krvaca ,je slaba nevie sama co zosebou ani fizicky tak i psichicky,no ked naposledy znovu bola nutena si zavolat prvu pomoc spravaly sa knej ako poviem to jemnejsie ako k zdravej este v sanitke jej daly abisi drzala infuzie,podotikam ze sa citi stale zle zavratmi ,trasuc rukami ,slava pre krvacanie ktore uvadza ze je huste no napriek vsetkemu dali jej len novalgin injecie abi jej niekto pichal,a chodi na prieviazy,uzlen to ze krvaca a je stoho slaba si i tak mislim mali si ju nechat aj ked ju visetrily,vzaly jej vzorku ktork na visledok ma cakat 10 dni alebo si tam zavolat, sama alebo ma prist,...kedze dnesnym dnom krvaca znovu trasli sa jej ruky ma zavraty i napriek tomu zachranna sluzba mala proti nej nieco ako slovom citujem,(to uz tak bude kim nepridu vysledky,....), je to vsetko tento postup normalny? poradte mi prosim, ak sa da,ties jej ani len sanitku nedaly ale sa jej spitaly ci pojde sama ale asi hej .....to si mislim ze to nieje mozne ani to neviem kde zaradit tento pristup a vsetko ktomu ...vdaka budem rad ak mi poradite kdesa mam obratit stim to, vdaka vam vopred...

WHISPER

toto ako myslíš vážne, ?! a taketo potom zaluju lekárov, nemocnice, píšu do TV že doktori za to možu, že nezistili včas...!

moja zlatá ja poznám prípad kedy 9 ročné dievčatko hospitalizovali v nemocnici s bolestami bruška a výsledok? nádor na maternici! ktoru jej museli odstraniť...!

a ešte tam zabije smajlika v nazve temy...! to akože fakt?!
alebo si robí nejaký FAKE p*i*č*u !

nana12

Moja sestra a sesternica majú na prsníku taktiež hrčku
.. Ale nič im není..Nehovoriac o ocovi, ktorý ma hrčky po rukách..Tiež mu nič nie je..Ale radšej by si mala ísť k doktorovi pre istotu

kukuk

ja som si tiež našla hrčku na inom mieste, ale nečakala som ani minutu, hneď na druhý deň som išla k lekárovi....a bum, vysoké podozrenie na lymfoproliferatívne ochorenie....môj názor je: nečakaj, ale konaj! ihneď!