vzťah , kde ON chce svadbu, ONA nie,pomoc

Príspevok v téme: vzťah , kde ON chce svadbu, ONA nie,pomoc
strasnezasnuby

ľudkovia mám fest problém. Hádame sa stále so snúbencom, lebo on chce svadbu hneď bud. leto a ja NIE! Som na to mladá, mám iba 23,5 rokov, on má síce 28. Ale chce sa ženiť!
AJ to zasnúbenie bolo divné. Úplne inak som si to predstavovala, (teraz v auguste na dovolenke pri mori), chcela som to úplne inak, nesplnilo to moje očakávania, dokonca som mala chuť povedať nie. Bolo to celé divné, ako ma žiadal o ruku. Také nijaké, hanbil sa, naťahoval to ako gumu na gatiach, mala som naňho nervy. Vôbec sa mi to nepáčilo:( Strašné nervy mám na to doteraz. Aj prsteň mi kúpil úplne out môj vkus.Strašne to uponáhľal a totálne sa mi to neľúbilo, bez kvetu, so svedkami ma požiadal o ruku, no des. Sme spolu ale 6 rokov. tak sa patrilo zasnúbiť už. No na svadbu máme čas predsa !
Partner chce deti, ja sa cítim veľmi mladá, veď máme čas. Ja nepoznám žiadnu kamošku,čo by sa vydávala hne´d po zásnubách.
Nikoho vlastne nepoznám,kto sa vydával v 24 rokoch, pokiaľ nemusel.
Nemáme ešte vyriešené ani bývanie, ani prácu poriadnu ani deti či chceme a koľko... Ja chcem veľa cestovať, študovať ešte viac, robiť v zahraničí, užívať si, venovať sa sebe, mám slubne našlapnutú karieru aj v oblasti fotomodelingu, chcem sa aj venovať sebe, chodiť na žúry,, chatovačky s kamoškami a kamošmi a nie sa starať doma o deti a o manžela a o dom. Ja vlastne už mám pochybnosti aj či sa vôbec chcem vydávať, keď tak na mňa tlačí. Ale tlačí iba preto, lebo " má na to už vek" podľa známych a jeho rodiny. A že kde si už nájde inú, chodíme spolu od puberty.
Niekedy aj rozmýšľam , kedže je taký vážnejší vzťah prvý umňa, tak či existuje lepší chlap niekde, mám stres z toho celého.vytáča ma, že svadbu by chceli predsa mať obaja narovnako podľa mňa a nie že jeden áno, druhý nie. Veď nech ma pochopí,ja som mu to vysvetlila veľakrát, slušne, nech ma pochopí, ale stále tlačí na pílu. A ešte nevieme kde budeme bývať?Pod mostom? U našich nechce bývať,lebo ich nemá rád, u nich nemáme kde bývať, na vlastné nemáme. Nevieme ani skutočne kde sa akože zložíme po svadbe v ktorom meste.

Napriklad ja by som aj dačo iné vyskúšala, ako Praha, či pri mori nejakú prácu. Strašne po tom túžim. On nechce. Chce zostať tu. Vyčíta mi to ale.
Vôbec nechce ani počuť o tom. On chce tradičnú rodinu mať, do 30 ideťa, oženiť sa, zobrať hypo a do smrti krkľovať v robote za 600 € nič si nedovoliť, mať dve deti, a skončiť na antidepresívach v 40ke zo života. Ja zase chcem niečo iné vidieť, dosiahnuť, dokázať. Som úspešná travel blogerka, a nechcem byť tu na SVK. Ale nemám pochopenia. Veľmi často plačem pre to, že ma nechce chápať. On nie že nevie, ale nechce.
Nie som zástancom tradičného zväzku ani rodiny( ale to takto som sa zmenila až na výške,ale je to už raz tak, kedysi ke´d sme začali spolu chodiť, chcela som rodinu aj vydať sa Atď),ale teraz už netúžim vôbec po tom. ako som zistila, čo je život, aké sú manželstvá, desím sa toho. ja chcem žiť iba tak spolu nadivoko, trebárs pár rokov, potom nejaký civilný sobáš, a inak aj ten chcem absolvovať mimo sr,, niekam ´daleko, napríklad na Seychelloch- už pozerám aj agentúry ktoré to sprostredkúvajú, ale nechce, vraj zbytočné vyhadzovanie peňazí. Ale je to môj sen, odmalička. Tak čo mám robiť? Nechcem byť v živote nešťastná.

Partner ma nepodporuje, nerozumie mi, som z toho sklamaná. Ešte sa ofúča a zdúva. Veď prečo ma tak hrozne náhli do toho? Potom sa mi to aj odnechce. A keď mu poviem svoje argumenty neberie ich do úvahy a vždy vznikne hádka veľká.

Prosím ,ako mu mám slušne vysvetliť, alebo aj neslušne :D že jednoducho nechcem sa vydávať ?prosím Povedzte a poradte, som z neho na sedatifoch momentálne.!
dakujem

Cítim sa ako zahnaná do kúta a znásilnená, Ke´d začne hovoriť o svadbe.

pavel y

Za ten čas, čo vypisuješ sem do diskusie, si už mohla byť dávno za hranicami a tunajší ľudia spolu s ex-priateľom na teba mohli pomaly zabúdať...

WHISPER

strasnezasnuby
už v druhom príspevku som si všimla že máš velmi popletené prezývky, v jednom si zamenila prispevky a teraz zase:
prečítaj si ešte raz moj príspevok, kde tam vidíš písané niečo o deťoch...? o deťoch majú v teme konverzáciu mesačny princ a ides..

IDES spätne čítam príspevky, 19:04 BIG LIKE

strasnezasnuby

reakcia na phev- nahlasujem ťa adminom za vulgarizmy,
a radšej sa nebudem znižovať na tvoju úroveň tým, že by som ti na tvoj primitívny vulgárny komentár odpovedala . je to mnou založená diskusia,tak ty z nej "ťahaj"...ak chceš a mimochodom,kto ti káže čítať ju, keď ťa otravujem svojimi príspevkami? NIKTO,tak ťahaj ty do stredomoria trebárs tiež, možno by si tam nabral viac rozumu, ako máš..primitívny chudák

Superspace

Odznelo tu kopec prispevkov. Najsmutnejsie je, ze vacsina ludi nedokaze prijat iny nazor, nez je ten ich. Lebo ten ich je "najspravnejsi". A to je problem dnesneho sveta, hlavne ludi na SK. Vsetci maju patent na rozum. Napriklad ste "odsudili" prispievatelku IDES, WHISPER, ANGEL DEMON a preco? Lebo maju iny nazor na zivot a hodnoty ako vy? Kto z vas ktori ste ich odsudili mozte prikazovat ze iba Vy mate pravdu? Nikto! A o tom je zivot a svet. Berte si hlavne priklad z menovatych prispievateliek, ze nasli stastie a pohodu, je jedno ci v tom ze chcu byt same a netuzia po potomstve..Pointa je , ze hladali svoje uspokojenie a nasli ho.
Mimo temu. rad by som sa s vami dievcence stretol a prehodil par slov. Ide z vas vyrovnanost a pohoda. Co v dnesnej dobe plnej zavisti nevyrovnanych ludi je uspech. Vela stastia

phev

bože už drž hubu ty travelblogerka, to je zdôvodnenie ja som egoistka aspoň pre niečo, on je egoista pre nič dpč ťahaj dpč s touto témou ťahaj do stredomoria lebo ty si obyčajná špina ty si egoistka pre niečo on je v tvojich očiach egoista pre nič ty sa dievča spamätáš v tridsiatke keď budeš stará dievka tak ťahaj už dpč do teplých krajín ty chorá kunda

strasnezasnuby

nejedna sa o deti, hoci ides a whisper to tu dost zadelili o detoch, ale v mojom prispevku neslo o deti. ale kazdeho vec, ci deti,/ci nie, myslim, ze by sme mali dat peace tym ludom,co nehcu deti, a ti co chcu, a co ich maju radi a ti co nie. Ved to je aj tak jedno.
Rozmyslam normalne nad tym, co tu napisala jedna uzivatelka , ze my vlastne ani spolu nechodime, lebo sme egoisti. No neviem,kto je vacsi egoista, istotne aj ja,ale aj on a to poriadne. A neviem ani ci ma miluje vobec, tiez mi to nepride ako dokaz lasky od neho, ked sa nechce rozist, ze koho uz bude hladat vo svojom starom veku (28 rokov:DDD) a nepride mi ani dokaz lasky, ze ma tlaci a nahana do svadby, ked ja nechcem a evidentne to vidi. Lebo chce mat pokoj, a je lenivy,ci co . Tiez mi vobec nejde do hlavy, ci ma vobec miluje, ked sa tak sprava. Tiez mi to akosi nejde k laske. Je sebec a egoista, mysli iba na seba, ze inu nenajde, no ale ja mu nebranim,nech si ju hlada teda, co sa bude chciet hned vydavat do roka a do dna od spoznania. Ved su aj take baby.
Ale ja som aspon egoistka pre nieco, lebo aj zo zdravotnych dovodov chcem zit inde, a nie tu na svk,a aj financnych, ale jaksi nemam pochopenia. Proste nedokaze pochopit,ze sa mi nepaci v strednej europe?nikdy tu nebudem stastna

ides

Howling - po prve, prispevky Whisper sa mi velmi pacia :) a po druhe, detom by som nikdy neublizila, ale nechcem ich mat pri sebe. Ked niekde v supermarkete decko reve, tak stava sa ze sa pri nom zastavi cudzi clovek a zacne nad nim cvirikat. To ale u mna nehrozi! Dam si hudbu do usi a nech si reve, kolko chce, mam ho u riti. Nech si nad nim cvirika vlastna mater, co ma je po nom? Ja si kvoli zasratemu a uvrestanemu cudziemu decku nebudem nicit nervy :)

Chcelenistotu

Vy dvaja spolu nechodite.Kazdemu z vas ide o svoje vlastne ego,nie o toho druheho.To,ze si ta chce zobrat,nemusi znamenat nic len to,ze chce mat istotu,ze neostane sam,ako sama pises,ze tvrdi ako v jeho veku je tazke niekoho najst.(inak,neznie mi to ako dokaz lasky)Ty zase mas viac moznosti popri cestovani,kludne by si ho nemusela chciet brat so sebou,ale kedze ho mas rada,tak chces. Vacsi egoista mi pride on.