Som úchyl?

Príspevok v téme: Som úchyl?
Benedick50

Chcel by som vedieť váš názor som sám vek dávno po päťdesiatke nemám žiadneho partnera som nezamestnaný.Stále mám potrebu sledovať ludí samozrejme že to nerobím tak aby si ma všimali ale neskutočne sa na tom ukájam a vzrušuje ma to.Napríklad keď stojím doma za záclonou a idú mladí chlapci po ulici mám pocit absolútneho vzrušenia a onanujem pri tom a neviem či sa jedná o úchylku alebo som šialený.Na agenta sa rozhodne nehodím na zš-ke som nedokázal urobiť ani kotrmelec na telesnej a intelektuálne som v pásme priemeru.Posledné zamestnanie upratovača som ukončil pre konflikty s vedúcim.Jednoducho to na mňa ,príde' a predstavujem si maloletých chlapcov nahých ako to s nimi robím.Mám vyhľadať sexuológa alebo radšej psychológa?

nnnuuu

Keď máš taký problém a to problém je, tak by si to mal čo možno najskôr konzultovať so psychiatrom. Vstúp si do svedomia a zver sa do rúk odborníkom, aby si nespravil niečo šialené! A keď si si to len vymyslel, tak je to fucked podivná forma zábavy...

Lollka

Nejaka uchylka to zrejme bude ale taka neskodna. Ty sa vies ovladat a ostavas len v predstavach. Nejaku uchylku ma ovela viac ludi ako je verejne zname ale o vacsine to nikto nevie a nikto sa to ani nikdy nedozvie lebo sa ovladaju a samozrejme o tom ani nehovoria. Nasilne trestne ciny spojene s uchylkou pachaju bud ludia s dost podpriemernou inteligenciou alebo psychopati co nemaju city. Ty ked nikomu neublizujes predstavovat si mozes co len chces, to je tvoja vec. Mozes navstivit nejakeho sexuologa-psychiatra a porozpravat sa s nim o tom, ten ta urcite upokoji ze nemusis mat o sebe pochybnosti a ani si z toho nieco robit.

Benedick50

Lenže mňa to najviac vzrušuje tá predstava keď tých maloletých sekýrujem buzerujem a vyzliekam a oblizujem.Práve tá ich bezbrannosť vo mne evokuje tie najsilnejšie pudy.Takže som úchyl??

Frizurka80

Mal by si určite vyhľadať odbornú pomoc ne je to normálne v tvojom veku keď sa nevieš takto ovládať trebalo by ťa hospitalizovať.V Pezinku a vo Veľkom Záluží sa na takéto psychózy špecializujú určite ti pomôžu.

mrcha

Ani psychologa a ani psychiatra a ani sexuologa. Kym si nikoho nezneuzil, neznasilnil a kym si neonanoval vonku v parku pred ludmi niekde, tak to znamena, ze vies to udrzat na uzde. Tu homosexualitu a tuzbu po chlapcoch. Keby si niektoreho zneuzil, uz by to bolo ine, mohol by si skoncit vo väzeni. Ani pedofila nikto nezatvori do väzenia ked neublizi dietatu. Ale ked ublizi, tak potom uz ano. Pri tychto sexualnych odlisnostiach je dolezita, aby to clovek udrzal na uzde a aby vedel, co je normalne a co uz nie a podla toho sa aj riadil. Za orientaciu nemozes, to je jasne a byt gay neznamena byt uchyl. Byt uchyl znamena znasilnovat a robit nieco proti voli obete. Mozes si pozerat aj gay porno a onanovat pritom ked ta doma nikto nevidi a nebudes ziadny uchyl. Ale ked znasilnis chlapca, tak uz budes odsudeniahodny uchyl. To je rozdiel. Hlavne sa drz a nevyved ziadnu hlupost. Co si robis za dverami svojho bytu ked si sam, to je tvoja vec.