DARČEK PRE 14 ROČNÚ KAMARÁTKU.

Príspevok v téme: DARČEK PRE 14 ROČNÚ KAMARÁTKU.
lia939

Dobri .chcela by som radu . Moja naj kamoska za tyzden ma narodeniny , uz mesiac sa trapim nad darcekom aj uz som chcela kupit morca strasne ho chcela ale uz si ho dnes kupila. Oblecenie nechcem kupovat lebo viem ze by som zle vybrala :D a na bizuteriu ma alergiu prosim pomozte mi. Za vase odpovede vopred dakujem :D

melanil

Ja svojmu drahému vždy vymyslím nejaký originálny darček na darcik.sk Podľa stránok sú tam fajn nápady/inšpirácie a ešte aj ušetrím

pomocnica

14rocna-Nie nevyhráža sa ti.
Nikto sa o tvoje vážne duchaplné a nápomocné odpovede neprosil, tak prosím ťa sa nevyjadruj do tém ak nevieš reálne prispieť a pomôcť, lebo takýchto tu je dosť a lepšie o jednu menej ako o jednu viac vieš. ;-)
Lenže vieš, takým ako ty niet pomoci a nepochopia ani to, čo sa tu snažím ti povedať, tak asi aj zbytočné písmenká...Ach jaj...pevne verím, že máš tých 14 a vyrastieš z toho. ;-) :-*
Pekný deň.

pomocnica

Keď je to TÁ bez ktorej dlho nevydržíš, tak musíš vedieť, čo máte spoločné, čo má rada, ja tej mojej ´´sestre´´ viem keď idem po obchode vybrať milión vecí a už iba rozmýšľam, ktorá je lepšia...Proste poznám ju od A po Ž ona mňa tak isto, môžeme si povedať všetko a keď sme spolu sme ako úplne trafené baby, ktoré robia samé hovadiny, ale viem, že pri nej môžem byť totálne sama sebou. :D Proste sadni si na to a porozmýšľaj, možno dať vyrobiť tričko kde ty máš BEST a ona FRIENDS alebo obidve máte SISTER 1, SISTER 2. Alebo BIG SISTER má tá staršia...atď...nápadov je veľa. Alebo prívesok ktorý keď spojíš tak dostaneš unbiological sisters. Vážne toho je veľa. ;-) Veľa šťastia. Ale niečo s VÄČŠÍM NÁPADOM AKÝ SOM SPOMÍNALA BY BOLO EŠTE LEPŠIE.

14rocna

tak sa nepchaj tam, kde ti pedofily su neni, mila lia939 ... nedokazes to, nedokazes sa ovladat, len trusit zakerne sproste slova, myslis si, ze su vsetci uplne sprosti???

pomocnica

lia939-asi tak...okey úroveň ľudí na tomto fóre sa znižuje čím ďalej tým viac...
zakladateľke témy:poznáš ju či? Musíš vedieť aké má záľuby, od toho jej môžeš kúpiť knižku nejakú, možno náramok s kameňom aký je pre ňu vhodný, či už podľa znamenia, alebo osobnostného typu...Keď nie ste nejaké extra kamarátky, len fajn kamošky, tak dezert, k tomu buď knižku, možno nejaký zápisník, nejaké pekné pero či už s motivačným citátom, alebo niečo ako: skvelá kamoška...niečo neutrálne, nemusí to mať nejaký veľký nápad keď to nie je tvoja kamoška alias sestra. Možno ešte nejakého plyšáčika a hotovo. Žiadna veda. Milé čo poteší. Ja ju nepoznám, tak sa z jej záujmov inšpiruj a zhodnoť to.
Veľa šťastia. ;-)
Keď však ste ako sestry, čo sa mi z príspevku nezdalo, ale ak náhodou, tak si na to sadni a maj poriadny nápad, no takých ľudí v živote nestretneš veľa. Sú výnimoční a treba ich oceniť nielen na sviatok ale celkovo za to, že ich máme. ;-)

14ROCNAKAMARATKA

:D Vieš, čo si? Obyčajná všedná, po*ebaná, sku*vená, pedofilná štet*a - vyber si k tomu pohlavie, ktoré máš. :D