Pomohla mi pomoc RNG

navi

Myslim,ze nie je zbytocna, tu sa nejedna o podakovanie za radu, ale ci a ako mu pomohla. Niekedy je na jednej teme viacej rad a len jedna noze pomoct.Precitajte si pany teri, rada pomohla, ale ma aj ine ucinky.Myslim, ze RNG pomaha a ponuka produkty, ale niekomu to nemusi pomoct ako by sa ocakavalo. A vlastne aj o tom to je.Kolko produktov sa ponuka a tiez vsetky kazdemu nepomahaju.Myslim,ze to je tiez dobra vediet.Nechcem tym, ale znizovat hodnoty dobre myslenej rady a pomoci.

teri

Mne mopohol caj z lubovnika na depresie, ale nemozem ho dlhodobo uzivat, lebo ma z neho trochu boli hlava, ale ked mi je fakt zle, tak si dam a pomoze.

zlata

ja si myslim ze tato tema je tu uplne zbytocna.uz len to cloveku pomoze ked rng poradi, za co mu patri velka vdaka.ten clovek je mudry,scitany a skromny,ale nieje na tomto fore tak dlho aby niekto mohol napisat ze stopercentne mu pomohol.tema sa mohla volat DAKUJEM RNG ZA RADU vsetci ti ktorym nam pomohol by sme mu tu povedali pismenkami DAKUJEM.

neva

Ja som si kupila niekolko výrobkov a som vlastne na začiatku užívania, takže výsledky velmi rada zverejním, ale budú neskôr. Je to velmi krátka doba, aby som to vedela jednoznačne posúdiť.