Make up na mastnu plet

Príspevok v téme: Make up na mastnu plet
karina reeves

Hrabala som sa v starych temach, ale som z toho mnozstva odporucani totalny jelen. Mam velmi mastny nos, prave kt. potrebujem prekryt + nejake to akne na cele. Hladam dajaky dobry make-up, ktory lahko zohnat a je tak do 400-500sk. Existuje vobec taky? :/ Hlavne aby sa hned nerozpustil v mastnoste, lebo mne vydrzi plet matna maximalne 20 minut. Odsatie mazu a prepudrovanie neprichadza do uvahy, lebo aj ked len zlahka prilozim vreckovku, to, co chcem zakryt je hned vidno. Cize menim make-up kazdych 45 min. Co s tym?

jajka555

ja som si teraz kupila od dermacolu podkladovu zmatnujucu bazu pod make up, je to super vec a takisto make up je od nich dobry aj 16 hodinovy zmatnujuci, ale teraz od nich pouzivam dlhotrvacny 24hod. a je to super. rimmel sa mne vobec neosvedcil, lebo sa mi zle rozotiera na plet a spominany max faktor je tiez dobry, ale v zime ho nemozem pouzivat, lebo sa mi tvoria supinky na cele, asi mam menej hydratovanu plet. ale tan dermacol odporucam, stale som sa leskla, ale po nom to je neporovnatelne

Crystal_White

A ten Rimmel Stay Matte mne moc osobne nevyhovoval po jednom použití skončil na poličke :-P Ale skúšaj, možno nájdeš ten pravý :-)

Crystal_White

Revlon jednoznačne... :-))) ColorStay makeup with SoftFlex... tak sa to volá :-))) Len neviem či to tu zoženieš, ja som ho kupovala v zahraničí ale na nete možno bude :-))

Laylla

Najlepší je Rimmel London Stay Matte + na to si dám trošku púdru. Celý deň mám peknú matnú pokožku bez najmenšieho náznaku lesknutia sa. :)

Laylla

Najlepší je Rimmel London Stay Matte + na to si dám trošku púdru. Celý deň mám peknú matnú pokožku bez najmenšieho náznaku lesknutia sa. :)

Fialka540

Najlepšie sa mi osvedčilo použiť:
1. sérum Pore refiner na stiahnutie pórov a zmatnenie od Biodermy,
2. Max Factor Colour adapt (používam odt. 40 - dá sa kúpiť cez internet),
3. sypký púder od Max Factoru.

simka111

Ja som tiež prekvapena že ho už maju... prvykrát som našla puder aj mejkap na nete ale pred par dnami som objavila v DM drogerii.. a maju dokonca aj korektor.. len neviem či sa to oplati kupiť

simka111

Naozaj tu neje nikto čo skusal puder alebo mejkap Balea??? Balea je dobra znacka ale neviem či to plati aj o mejkapoch a pudroch :D