kasel,bolest na prieduskach

yulka

tiez by som radsej zasla k lekarovi...
Ale na priedusky je dobra normalna bravcova mast. Tiez nahriat a dat na nejaku vreckovku a tu prilozit na priedusky (tak ako pise agina o olivovom oleji, tradicne na slovensku sa dava prave bravcova mast ;). A potom caje.. Napriklad matove, materina duska a podobne su vhodne na priedusky.

ethel

ginger,ja by som na tvojom mieste za tým lekárom zašla....myslím si,že si súrny prípad,lebo máš podla mňa pri najlepšom zápal priedušnice a môže sa ti to zhoršiť na zápal plúc a to by si už musel/a vyležať poriadne.

agina

Nalej si na nejaku handru olivoveho oleja, trosku ju nahrej nad plynovym horakom, priloz na krk a obviaz.Treba si to dat na noc.

ginger

dakujem ethela, ale som v UK a je tu len 1 doktor. berie len surne pripady. davam si prieduskovy caj, bromhexin a paralen plus. kasel nieje az tak zly ako ta bolest na prsiach.ATB tu nemam.

ethela

Navrhujem zájsť za lekárom,pokial ťa už priedušky bolia.Bolo by potrebné nasadiť ATB.Ludový recept:Cibulu na malé kocočky a zaliať medom,nechať odstáť aspoň 24 hod a dávať si šťavičku čo sa pustí po lyžičkách.