Ako sa neopiť?

muc

ja zas lutujem ludi, ktori s bez alkoholu nevedia zabavit.

...a alkohol a slanina- najlepsia cesta k zapalu pankreasu.

0vecka

no ja tomu tiez nechapem...ked idem von tak sa idem bavit s kamosmi a nie struhat formu a davat si pozor co robim. Trosku takych ludi lutujem co sa nemozu ani zabavit aby nerobili zly dojem.

Inak ak sa nechces opit tak vecsinou nikto nema prehlad kto kolko vypil tak jednoducho vynechaj kazdy druhy panak a jeto.

Vymastit si zaludok nema zmysel. Akoze nebudes az tak nadrbany ale ani tie dobre pocity mat nebudes. Navyse rano ti bude riadne zle. Cize je ovela lepsie a zdravsie jednoducho pit menej. Popripade pit len pivo.

milann88988

po každom druhom poldeci alebo tretom treba isť von na balkon a zakuriť cigu to je taký menší štarter, ale neopiť, dačo masne,alebo s hladným žaludkom vypiť to čo máš najradšej (alkohol), proste ked ti dobre sadne tak možeš zjebať aj 35 poldeci a nič ti nebude budeš citiť trochu v hlave ale ožraty jak prasa nebudeš

vikaaaaa

taq podla mn tez dobre zjest ale ekd thak tha zjdec slaninu a bude dobre bude opica ale ne az bude to taqe hrozne ako keby si mal vypit olej a potom by si mal vracat setko mastne fujj tho je odporne.. nezazila som to este ale kamoska uz heja a poviem ti nebolo jej v tedy najlepsie.. a este ekd ja pijem thak to vypijem jedno pol dci a uz mi je tak donalady co normalne ked dakto vypije poldeci tha jak by len vypil od smedu trochu vody ja nepijemm len niekde v piajtok ale to len ejdno podeci tak to asik preto:)

agina

Za stamperlikom alkoholu treba vzdy vypit pohar cistej vody.Cize plati, nie samotny alkohol.Medzitym sa to pokus vypotit na tanecnom parkete a obcas aj nieco normalne zjest.

ika2

A este som zabudla ,nieze medzi tym budes jest nieco sladke ,nedajboze slahacku alebo veterniky .Neodporucam.
Ale zalezi od organizmu ,spanok,hlad,ci ide o muza alebo zenu ..atd ,a ako casto pijes .
Uz sa mi stalo ,ze ked som mala aj dvojmesacnu pauzu .Opila som sa uz z 5tich pol deci ,co sa nestavalo

ika2

No ja ked uz citim tocenie v hlave a pomale zabery ,tak nepijem .Lebo este jedno pol deci a idem dole. A vtedy ak to citim tak idem xodit alebo tancovat ..Vacsinou sa mi to stane ,ked sedim dlho .Vtedy si neuvedomujes ,ze ked sa postavis zrazu naval . asi tak