preco ma pritahuju tki chalani?

Príspevok v téme: preco ma pritahuju tki chalani?
sklamana

prosim poradte,alebo aspon upokojte. Strasne ma pritahuju chalani,ktori su ini od ostatnych a to tym,ze sa o seba viacej staraju a inak sa obliekaju. Su muzsky,ale maju v sebe taky afekt,maju vzdy super vlasy,oblecenie,proste vsetko,ale zatial boli vsetko homosexuali. Stretla som takych asi 5 z ktorych som bola hotova a vyklulo sa z toho "len" dobre kamaratstvo. Po case sa nemali problm mi priznat. Ja proti nim nic nemam,ale chcem tkeho chalana,ale co bude na baby. Strasne ma to ubija ked pocuvam ako rozprava o chalanoch. Ja si s nimi starsne dobre rozumiem a proste ma pritahuju. NEviem,su ini. Nie taky gayi co stertnem bezne na ulici ale su ini. Extravagantni. A teraz cez vikend som stretla dalsieho a zase je to v prdeli :( pomoc

lusijka

Tak ty si fakt divna. keby si moj priatel zalozil tanga a nacapal na seba make up..koniec...utekala by som kade lah..sie...ja predsa z buzikom nebudem...nieco take sa mi absolutne protivi...sak si najdi nejaku porno star....ti su aspon na baby...a tiez na seba zalozia hocico

sklamana

Mno hej mam 17,ale ved viete ako to je ked ste z niekoho mimo :)JA mam proste na to slabost alebo co ked sa o seba tak staraju. Ved vravim,ze aj teraz som s jednym stravila vikend a bolo mi v jeho spolocnosti fajn. Od rana do vecera sme boli spolu. Dokazala by som ich hodiny pocuvat,lebo ten sposob rozpravania....je bozsky. Ale oni nie su zli. Teda aspon z kamaratstva sa mi tak nejavia. A paci sa mi to ked nosia tanga,paci sa mi,ze sa o seba staraju. Nemam nic proti tomu,ze si davaju make-up. Ja neviem. Asi som ja divna a nie je mi sudene byt stastna :( rozmyslala som,ci niesom lezba,ale nie. A ked idem na diskoteku a "obycajni" chalani so mnou flirtuju,odbyjem ich. Ja neviem.... ale nedokazem tomu rozkazat...

***

...tiez som kedysi bola hotova z takychto typkov, ale po tom, co som sa s jednym takym poznala a co som mala stresy ked som s nim mala ist von, aby som nemala stale rovnaky uces ci nebodaj nieco z oblecenia, co uz videl... ma to preslo, ved ma to ubijalo, lebo taky metros chce mat pri sebe bebiku, proste des, a aj ked som mu ako tak vyhovovala, s dlhymi nechtami sa toho tiez neda vela porobit a aby som sa mu kompletne pacila, to aby som ani nic nerobila, len behala po obchodoch, kozmetickach a kadernickach a svoje rucky ani na robotu radsej nepouzivala... dobre si rozmysli, ci chces takeho chlapa, alebo zostanes radsej pri tom kamaratstve..=o)

rise

moja kamaratka mala tiez takeho priatela..na kazdu cast tela iny kremik,na vlasky taky gelik, onaky gelik..nosil hlavne ruzove a modre pasikave kosielky, kt.mu mamka posielala z ineho mesta, lebo tam kde byvali take jemne na telo nemali..nastastie sa rozisli..bola to hrozna maškara a karikatura muza.
ale ak sa ti taky pacia..raz takeho najdes, co nebude gay..vela stastia ti s nim potom zelam

lilinka

Nuz, komu niet rady, tomu niet pomoci. Ale si zrejme este velmi mladucka a mas este trosku skreslene hodnoty toho, co je naozaj dolezite. Kym dospejes, kukaj po typkoch v ruzovych kosielkach...nemam slov.

sklamana

Mno aj tak ma budu vzdy taky pritahovat,ktory vycnievaju z radu. A paci sa mi ked ma pastelovu ruzovu koselu na telo a je oholeny a ma nohavice sa dolu zuzujuce.

lilinka

Moj byvaly priatel bol presne to, co opisujes a ani nevies aka som rada, ze uz je byvaly. Mat chlapa co ma viac kozmetiky ako ty, ktory kritizuje vsetko nove co si na seba kupis, alebo akykolvek novy uces co mas...Ono sa to moze zdat na prvy pohlad strasne fascinujuce, ako sa vyzna vo vsetkych tych modnych veciach atd. Ale poviem ti jednu velku pravdu: Takyto chlapi maju vacsinou radi len a len seba a pohlad na seba v zrkadle. Aj ked sa od zaciatku javia neviem ako super. Tak si dvakrat rozmysli ci chces mat po svojom boku "manicku", alebo poriadneho chlapa, ktoremu nevadi ze nema uces a la James Bond a nekremikuje si kazdu cast tela inym kremikom, ale ma naozaj rad teba.