Mikóza pošvy

Príspevok v téme: Mikóza pošvy
lucia007

Ahojte, žiadam o radu. Mala som problém so svrbením pošvy a výtokom. Hygienu síce dodržiavam pretože som tehotná samozrejme mám stáleho partnera. Gnekológ mi zistil mikózu a vaginálne zaviedol nejakú mastičku, neviem jej presný názov. Partnerovi odporučil masť Canesten s ktorou sa má natierať 4 dni. Chcem sa spýtať či si myslíte, že tento postup a liečba je dostačujúca. Hlavne či to stačí pre partnera. A či po tých 4 dňoch môžme opäť sexuálne žiť?? ďakujem

lilinka

No partner moze navstivit akurat tak urologa, ale ak ti povedal doktor tak, tak zatial nech nikam nechodi a uvidite ako sa to vyvinie. Ja ked som mala tieto problemy, tak moj doktor predpisal lieky aj pre mojho partnera, zvycajne to iste co aj mne, ked to boli nejake preoralne lieky, tak ze jednu mam dat partnerovi a podobne. Ale myslim ze budete v poriadku;-) A nemas za co.

lucia007

Lilinka a myslíš si že partner nemusí navštíviť doktora, keď mi môj gynekológ povedal že má aplikovať tú masť??

lucia007

Ďakujem veľmi pekne, veď hlavne o to aby sme boli všetci zdraví mi ide..a aby sa to nejako neprenieslo na dieťa.Ešte raz ďakujem..

lilinka

On nemusi mat prejavy, ale moze byt nosicom. Ak ste to raz dostali, musite sa liecit obaja. Viem to z vlastnej skusenosti, inak si to budete vracat stale dookola. Drzim palce a nech je babo zdrave.;o))