Ako na Katku????:)))

Príspevok v téme: Ako na Katku????:)))
robo:)))))

Ahojte, no moj problem je trosicka specificky. Uz dlhsiu dobu sa snazim ziskat jednu (babu, zenu, slecnu ako chcete). Problem je v tom, ze neviem uz ako dalej. Niesom typ cloveka ktory by s tymto mal problem, skor naopak, ale doteraz to vsetko islo tak lahko, jedno rande, druhe rande a bola ruka v rukave. Lenze Katka je nieco ine, je nadherna a neskutocne mila (co v dnesnej dobe clovek len tak nevidi), len je tak pracovne a sukromne vytazena ze ju nedokazem vytiahnut ani na kavu. Nema cas ani kvoli tomu ze ma maleho syna (ja ziadneho nemam, pripada mi to super, chodili by sme do zoo a na kolotoce, na ryby:))). No jednoducho pointa je v tom, ze ju neviem presvedcit ze mi nejde o zabavu, ale myslim to smrtelne vazne. Ona je stelesnenim mojich snov, je to to najlepsie co som zatial stretol. Tak maminy slobodne (ak tu nejake su) skuste mi poradit co s tym:))) Dakujem vsetkym za rady (dufam ze nejake budu:))

robo:)))))

Noooo, presne o to mi ide, aby si ma oblubili. Proste aby nam bolo spolu fajn. Ja to nehram na strasny vstah, ten ked tak pride sam, alebo nepride. S tym sa kalkulovat neda. Proste mat pohodu a casom sa uvidi.

sunnysweetie

robo..super..takze sa snaz..musis ju nejako dostat von..napis jej pozvanku a daj jej ju osobne..alebo jej povedz,ze uz mas listky do kina/divadla/ na koncert..do zoo..proste co ju prinuti,mozno aj s malym ist s tebou von..
a ak budes mily a pozorny aj k malemu,ver tomu,ze si ta oblubia :O)

robo:)))))

Sunysweety, ja viem ze ku mne ziadnu lasku neciti (zatial), ja ju len vytiahnut niekam von, proste pokacet. Nechcem tlacit na pilu ani nic podobne. Ja ju tiez nelubim. Len je to strasne mily a sympaticky clovek, ktory by za lasku stal. Len k nej treba ist, stretnut sa sem tam vo volnom case a tak. Proste nikdy sa nedokazeme nejako dohodnut, vzdy je nas rozhovor skor o tom kto sa ako ma, co ma nove a podobne. Ja ju poznam len v praci, chodim k nej na obedy kazdy den. Nikdy sme sa k nicomu takemu ako stretnutie mimo prace nedostali. Jednoducho je strasne v pohode, ja ju nechcem ziadat o ruku, chcem tomu nechat uplne volny priebeh. Ale ak ju budem stretavat len v praci, tak to moc ruzovo nevidim:))

sunnysweetie

ahoj robo..nie som sice slobodna mamina,ale mala som taku skusenost..
pred niekolkymi rokmi som stretla super kamosa..ja som bola volna a on tiez..chodili sme spolu von a bavili sa..
stale mi hovoril, ze som taka, aku by chcel na cely zivot..
mna to odstrasilo..
1. ja som k nemu necitila lasku,len priatelstvo..
2. slovo cely zivot..brrrr..to vtedy nebolo nic pre mna..
pre to som si vymyslala,ze nemam cas na stretnutie..

si si isty,ze k tebe citi lasku?
nie si nahodou pre nu len super kamos, s ktorym sa da pokecat a zabavit?
vies,mozno nechce aby to prerastlo v nieco viac..
hm????

robo:)))))

Jasne, mohli by sme ist do zoo napr., alebo by som ich mohol zobrat do Pratru:)) No to nie je zly napad. Musim nieco vymysliet. Ale tie kvety budu asi prvy krok. Pekne z odkazikom:))

renattta

Ahoj Robo, nie som slobodná maminka, ale keby som bola tak na mňa by určite zabrala úprimnosť a prejavenie citov od teba. Ak je sama a povieš jej čo cítiš, tak určite začne aspoň o tebe premýšlať. Ona sama nechce rozvíjať vzťah stebou asi preto lebo má strach, predsa už má synčeka . Skús ich pozvať aj so synom niekde, aj to by veľa urobilo. Kvety , to je tiež dobrý nápad.

robo:)))))

No dakujem ze radu silvinka. Ono ale je v tom iny problem, ja neviem kde byva, ja len viem kde pracuje, chodim tam na obedy. My sa bavime uplne normalne o vsektom moznom, len zatial neviem ako sa dostat do jej sukromia, nemyslim hned prelomit lady, ale stretnut sa suktomne, nie len ked tam pridem na obed. Ja nemam problem vztah rozvinut, len na to potrebujem sancu. Viem sice ze byva niekde kusok odo mna, ale neviem kde presne, cize kvety jej mozem poslat akurat tak do prace. Vlasnte to nemusi byt az taky blby napad:)))

.......silvinka.........

JA SI MYSLIM ZE BY SI JEJ MOHOL KUPIT KVETY....BUD JEJ ICH DAS OSOBNE ALEBO SKUS AKO VO FILMOCH POSLAT DOMOV...JE TO DOST VZRUSUJUCE A URCITE AJ PRE NU... POSIELAJ ICH JEJ VIAC KRAT...A TIEZ NEJAKE MALICKOSTI AKO SU DEZERTY A TAK...NO A POTOM BY SI MALA SAMA VSIMNUT ZE JEJ NIECO NAZNACUJES....A KED TO BUDE CHCIET AJ ONA AKOZE MYSLIM TEBA TAK SA ZACNE AJ TAK SPRAVAT...NO A POTOM KED TO BUDE VZAJOMNE TAK JEJ KUP NIECO LEPSIE NAPRIKLAD RETIAZKU ALEBO PRSTEN....TO JU URCITE POTESI...

AK SI MYSLIS ZE UZ TERAZ MA O TEBA ZAUJEM TAK SKUS NIEKEDY K NEJ PRIST VECER DOMOV S KVETOM KED JEJ SYN BUDE UZ SPAT.....POVEDZ ZE TO JE LEN TAK...NO A POZERAJTE VECER TELKU SKUSTE SI POZRIET NIECO ROMANTICKE (TI NAJPRV POHLADAJ NIECO VEZMI Z POZICOVNE A TO POZRITE) NALEJTE SI VINKO.................AK NIE FILM TAK SA LEN TAK ZHOVARAJTE PRI VINKU...A STALE CHOD BLIZSIE A BLIZSIE NO A KED AJ ONA TO CHCE SKUS JU LETMO POBOZKAT...A POTOM UVIDIS CI TI TO OPATUJE ALEBO NIE ALE SI MYSLIM ZE ANO....NO A POTOM SA MOZNO AJ BUDETE MILOVAT.....NEVIEM....MOZNO JE TO CUDNE ALE PISEM VLASTNU SKUSENOST LEBO JE CELA JA :-)).....FAKT TO ZABERIE A URCITE SA PRE TO NAJDE CAS.....TAK NEVAHAJ.............................PA
AK BUDES ESTE NIECO CHCIET TAK NAPIS...