čo si o tomto myslíte

Príspevok v téme: čo si o tomto myslíte
kelisha

chcem sa spýtat na váš názor. Máte cca s niekým vztah... je normálne že sa stáva, že ten chalan mi niekedy píše aj 20 sms denne a niekedy akoby na mna uplne zabudol, akoby som vobec neexistovala? /nie sme často spolu tak náš vztah sa drží cez smsky/... je normálne že chlap ktorý vám na začiatku tvrdí ako vás miluje tak po čase ochladne a píše len zriedkakedy /teraz tak 4 sms denne/ a prečo?? Stáva sa to aj vám, že niekedy musíte začat komunikovat vy aj ked sa medzi vami nič nestalo? Toto ma trápi, lebo nechcem aby náš vztah vychladol ...a čo mám robit ked nemožeme byt teraz spolu.... až o nejaké tri mesiace??? Pomoooooooc

majda

noo ..ja hccem jedneho chalana .. ale on enchce so mnou chodit lebo nemohli by sme byt spolu casto tak ako vy .. a teiz sa boji toho zeby to proste bolo o nicom .. a to medzi vami je dost normlane ked sa tak dlho nevidite a vsetko dokopy ..

sjella

samozrejme, ze je to uplne normalne. Cakas,ze vztah bude od zaciatku do konca taky ako na zaciatku? zabudni. vztah prechadza zmenami a vyvojom a to ze ti teraz menej pise je podla mna normalne. Dalej "milujem ta". No. treba sa pozerat hlavne na sprqavanie dotycneho a nie na slova. povedat sa da hocico...Ale predpokladam, ze ak to tak naozaj citi, dava ti to najavo. Potom SMSky. Nie kazdy chlap ich rad pise.. Niektorych to vyslovene otravuje. Vztahy na dialku su same osebe dost komplikovane. Tazko povedat co mas teraz robit, asi nic.. Ved co ine ti ostava.. "znasilnovat" by si ho nemala, lebo tak to nikam nepovedie. A ak mas pocit, ze on to uz kasle, kasli to aj ty.,..