ako schudnut?!

majka_21

Niesvaly, pri cviceni (aeorbnom, ako tu bolo napisane) sa tuk meni na svaly, ktore su tazsie ako tuk. Tvoje telo pochopi, ze si uz nemusi ukladat zasoby v podobe tuku (pre pripad, zeby si mu nedala jest vtedy, kedy bude chciet - teda pravidelne), ze mu das jest v pravidelnom case. Svaly sa ti zacnu len tak jemnucko rysovat (nie ako muzovi). Ja chodim plavat uz dost dlho (2. mesiac) a svaly na rukach a nohach sa mi zacali len jemne rysovat (z dialky to nevidno, ale ked sa pozriem ja na ramena a lytka, tak to vidno trochu).

cvicka .

NIESVALY, na spaľovanie tukov je najlepšie aeróbne cvičenie, napr. plávanie, beh, bicyklovanie, chôdza, proste sú to veci, ktoré dokážeš robiť dlhší čas - hodinku, dve... a naopak anaeróbne cvičenie je dobré na svaly, to je opak, za kratší čas viac vydržať - posilňovanie...

elsa5.5

simara,tá váha je v poriadku nie?sesternica chodí na zumbu a schudla teda,ale v tvojom prípade by som už nechudla:)

NIESVALY

1cukricek... JA SOM LEN NECHCELA ZAKLADAT NOVU TEMU O CHUDNUTI, LEN SA CHCEM SPYTAT, ZE AKO SA ZBAVIT NADBYTOCNEHO TUKU, LEBO VED PRI CVICENI SA RYSUJU SVALY, NEVYZNAM SA V TOM. HM? KTO MI TO OBJASNI?