problemy so zubom- osmickou

Príspevok v téme: problemy so zubom- osmickou
lyra

ahojte, vie mi niekto poradit? mam 20 rokov a problem s osmickou, s predchadzajucimi bolo vsetko ok, ale tato tretia mi strasne tlaci na tu kozu ci co je to tam vzadu a zapaluje sa mi to, a napriek tomu, ze dodrziavam ustnu hygienu, zapacha mi z ust..uz som z toho na nervy, zubarka mi povedala, ze si mam akurat poriadne umyvat zuby ze to prejde, ale ja mam nervy uz aj pobozkat svojho priatela, stale mam zuvacky v ustach a neviem, dokedy ma to bude bavit (nie, ze by ma to teraz bavilo). skusam si na to davat salviu, ale nepomaha..vie mi niekto pomoct, aby mi tak nepachlo z ust, citim sa trapne..mam pocit, ze mi to aj zacina hnisat...porazi ma...dakujem ..:(

lyra

janulienka22, ale dasno sa neda cistit dentalnou nitou- ja ju pouzivam. ale pod dasno sa dostanes jedine jednostetinovymi alebo medzizubnou, a ta ma ten drot, co nie je tiez zrovna dvakrat prijemne..

janulienka22

lyra, no nevravela som ti nahodou o tom cisteni cosi?:) Ja pouzivam dentalnu nit a mam zubky ako lusk. Medzizubna kefka sa mi nevprace medzi zuby:) Tak po kazdom jedle si tam prejdi.

Ivka 1

Corsodyl je na dezinfekciu a na liečbu
zápalov v ústnej dutine. To s tou kontrolou je rozumné. Tak prajem skoré
vyliečenie.

lyra

vies co, nie. poradila mi na to len krem corsodyl a jednostetinovu kefku, aby som si nou cisila aj lavu osmicku, ze dolne osmicky toto zvyknu robit, nech si to poriadne cistim..ja dufam, ze moja zubarka uz buduci tyzden bude doma a chcela by som k nej zbehnut, ze nech mi poradi a chcem ist k nej aj na kontrolu..

Ivka 1

Vidíš a už je lepšie . Až sem som počula ako Ti odľahlo . A akú liečbu
navrhla pani zubárka ďalej ? Kontrola?

lyra

tak bola som dnes u tej zubarky, umrtvila mi to a vypalila ten kusok dasna, co zubu prekazal (uf, normalne sa mi dymilo z ust , ta dnesna technika...), a teraz uz prestava anesteza ucinkovat, trocha ma to boli, ale uz nie tak otrasne..uvidime, co to bude v noci, ale v kazdom pripade sa zda, ze je po najvacso probleme..baby dakujem vam :)