Svrbenie posvy

evicka.j1

Chcela by som ešte dodať, že Canesten je určený na nohy a nie na intimne miesta, takže ten ani neskúšajte , na sliznicu pošvy je velmi agesivny. Može spôsobiť viac problémov a nelieči iba potláča problémy.

evicka.j1

Ahoj, tuto stranku mi poradil moj doktor. Neustále som mala problém - svrbenie, pretrváva to už asi 3 roky. Zmenila som už aj doktora a nič, furt mi len predpíše lieky a hotovo. Skúšala som všetko možné, značkové sprchové intim gély, iba bavlnené prádlo, pranie nohavičiek v detských prachoch na pranie, tabletky na imunitu, uprava stravy, mastičky aj pre priatela.... a možné nemožné. A stále tie isté problémy, teraz mi doktor poradil FLORAGYN -čípky. Tak som zvedavá , zabranujú svrbeniu bez príčiny. A dajú sa ževraj užívať viackrát do roka ako prevencia. Chcela by som sa opýtať ak vie niekto poradiť čo je dobré ešte na prevenciu -voľne dostupné.

tina

hned som sla k lekarovi ako to bolo mozne, myslim po vikende a predpisal mi Lomexin 600 prvu tabletku hned vecer pred spanim a druhu obden a musim zaklopat,ze mi to zabralo. len prvy vecer bol hrozny strasne to svrbelo ale potom ako keby utalo...netreba nic odkladat a liecit sa sama, nema to vyznam.

RNG

Ak je to mikrobialneho povodu(bakterie, virusy, kvasinky) antimikrobialne prostriedky pomozu.
Totiz tie adresuju siroke spektrum patogenov, nie len urcite specificke.

cica

niektore kremy do posvy mi dali aj bez receptu,ale daj si urobit kultivacie u doktora a neries veci sama o ktorych nevies...darmo sa budes liecit niecim ked mozes mat uplne nieco ine!!!

ema

ja som mala tiez takyto problem z kupaliska. myslim si. ale aj priatel mi spominal ze aj jeho tam svrbi. tak mi dal doktor predpisal 3 tabletky MYCOMAX . 2 som si ja dala a jednu on a este mi dal masticku gynazol. mne toto pomohlo a je to v poriadku.ale moj nazor je ze treba ist k doktorovi pretoze darmo ti mi piseme ake sme pouzili masticky. jednej sadne ina druhej nie. vies? takze asi by bolo najmudrejsie k doktorovi ist. a je to neprijemne to svrbenie.