---*skusenost s novozamockou nemocnicou*---

severanka

pôrodnica v NZ nikdy ! ! ! z námej tam zomrelo dieťatko, a vtedy tam bol taký škandal že tam zomrelo viac detí naraz lebo boli nejaké zlé infuzie či čo... ja by som tam nešla ani za svet...

hmmmmmm

no ja som tiez nepocula vela dobreho, skor som pocula to horsie, ale to je zase individualne. u koho ako.. a ja si zajednam lekara urcite !!! nechcem nic nechat na nahodu.

baby

A myslite si ze inde je to lepsie?V dnesnej dobe?Samozrejme výnimky sa deju ale..Ked poznás nejakého lekára tak je fajn ked nie takje jedno kde si na Slovensku.Bud natrafis na skuseného mileho cloveka alebo vydzis iné ti neostáva.Novorodenecké je tam extra,to potvrdím!!!!A sestricky robia.Akoze su v robote.Niekto má srdce druhá akurát si odrobí svoje.Dufam ze ste dosli na to ze aj ja som tam bola.S lekármi som neprezila ziadnu katastrofu,no porod!Tie bolesti ti nerobi lekár a treba to zvádnut.Ked je uz dieta na svete nehovorím ze na trápenia sa zabuda ale hned más iné pocity.Mne uz fakt ani zasitie ani ostatné nevadilo len som sa pozerala na moje malinké.Zas nie som taká ze by som chela nieco super,ani manzela som tam nechcela sice on by sa aj bál.Taze ked chcete luksus tak si vyberte iné,aj lekára dopredu!Chyby sa vyskitnu vsade.

luciferka

ja soobne bz m tam nerodiala, pokial by som tam nemala znamosti..., inak sa k tebe spravaju ako ku psovi..., o mamicky sa nestaraju takmer vobec, rodila tam moja kamaratka teraz..., no hroza , ale zase je tam dobre novorodenecke oddelenie, ak je nejaky problem s babo, tetinne dvojicky tam prevazali hned po porode vyse 30km, lebo jedno bolo mensie ako by malo byt...., takze tak

ditke

Ja som rodila dvakrát v NZ.Starostlivost bol normálny,priemerny.Novorodenecké odd.je super,to najmä ocenite ked su problémy dietatkom.Mala som dobrého lekára,aj výnimocnu lekárku.Teraz su tam uz iní lekári,mnoho lekárov sa vystriedalo.Vsade su aj dobré aj zlé skusenosti.