Ako na zlcnik?

fako

Zlcnik v ktorom sa tvoria kamene uz davno nefunguje tak ako by mal. Preto sa odstranuje cely, je uz proste k nicomu, a navyse hrozi v nom riziko vzniku rakoviny z dovodu opakujucich sa zapalov + dalsie obrovske riziko zapalu pankreasu, a to je dost vazna vec.

Postup ako sa daju vyplavit kamene uzitim velkeho mnozstva oleja po celodennej hladovke skutocne funguje. Lenze toto je k...va to najhorsie co clovek moze s kamenmi urobit, pretoze moze dojst k natlaceniu kamenov do pankreasu, a to je KONECNA! Z tadial sa uz von nedostanu a nastava uplny kolaps traviacej sustavy. Potom uz len papierove boty.

Nevyplavujte kamene zo zlcnika! Hazadrdujete zo zivotom. Ak by sa to aj niekomu podarilo bez komplikacii, je mu to aj tak naprd. Kamene sa znovu vytvoria z toho isteho dovodu ako sa vytvorili uz predtym. Vyplavovanim sa uplne zbytocne vystavujete velkemu riziku a pritom problemu sa v principe aj tak nezbavite.

Ak ich tam uz mate budte skor radi ze zatial nevycestovali von do zlcovodov a nesposobili problemy v pankrease. A rieste radsej laparoskopiu zatial kym sa to este da takto riesit.

Nefunkcny zlcnik ktory tvori kamene sa uz opravit nijako neda a vzdy sa v nom budu tvorit nove a nove kamene.

Lepsi ziadny zlcnik ako chory zlcnik. S tym sa uz treba zmierit.

Niekto mozno musi po odstraneni dodrziavat urcite pravidla povedzme racionalnejsieho stravovania, no ale tie by sme koniec koncov mali dodrziavat uz aj tak. Ze ano?

Ale nakoniec kazdy nech si robi co uzna za vhodne.

PS: poznam par znamych ktory uz dlhsie zlcnik nemaju, a funguju uplne normalne. Zeru secko :)

RNG

Argyria je stav, kde sa privela striebra v tele vylucuje do koze a vlasov a zafarbi ich. Kedze striebro je malo zlucive, ta farba pochadza od vacsis ciastociek cisteho striebra, nezluceneho. A na to, aby sa ti telo zafarbilo do striebrista potrebujes velmi vela striebra, mnoho gramov. A to nemozes nijak z maleho mnozstvo koloidnej striebornej vody, kde mas max 30 mg na liter obcas pouzivane v malych mnozstvach dostat.
Pripady uvedene na obrazkoch piju strieborne brecky s vysokym obsahom velkych ciastociek striebra, tj nie ani koloidov podla definicie ,a piju ich miesto vody.
Zaujimave je vsak, ze inac su uplne zdravi, co zabudne komentar k tym obrazkom spomenut.

hanka9

Takze prvy recept: zlcove kamene mozeme odstranit uzitim 3-4 zltok v horkej vode zmiesane. Robi sa zo soli a vody.
2) na lacno vypi pol pinty olivoveho oleja a poloz sa do postele asi na pol hodiny, lahni si na lavu stranu a pod bok podloz vankus tak, aby bol vyssie nez ramena. (kamene potom odchadzaju bez bolesti z mechura do criev a tade stolicou von)

P.s- pri zapale zlcnika pomaha lipkavec marinkovy, proti krcom v zlcovych cestach mata, pupava, salvia, slamiha,

proti krcom celkove v traviacom trakte je tiez uz spomenuty lipkavec, aniz, bazalka, cucoriedka, jablcnik, koriander, lastovicnik (velmi dobra bylina, ale pozor na spravnu pripravu a davkovanie!!!), sladovka, salvia, medovka, materina duska, rozmarin a mnohe dalsie...

Zeleznik zas rozpusta mocove kamene.

atd...

siskaaa

Zdravím. Už od pôrodu ma dosť bolieva chrbát a občas som cítila bolesť na pravej strane. schválne píšem na pravej pretože bolesť sa mi presuva. Raz je to pichanie pod rebrami, raz nižšie, raz je to tlak až v oblasti maternice. Bolesť sa mi presúva, môže to byť žlčník alebo mám celkovo poškodené trávenie, alebo je to zo spomínanej bolesti chrbta? K doktorovi sa bojím ísť. Nie je to strašná bolesť a stála ale občasná a je to skôr tlak. Možno pre niekoho to je smiešne ale mám strašidelný panický strach z doktorov, taký že len pomyslím na návštevu doktora a prípadné vyšetrenia a začne sa mi točiť hlava a je mi na odpadnutie. preto hladám riešenie najskôr touto cestou. dakujem za každý názor

nikaroxy

Mozem sa spytat ze co pomaha pri bolesti zaludka ak som zjedla nieco co mozno nebolo zdrave(velmi malo jem mastne jedla a asi mi to poriadne uskodilo) a mozno to bolo pokazene ale uz druhy den ma boli brucho, nie je to taka bolest ze by som isla umriet ale je to neprijemne a bala som sa nieco aj ziest vcera..je nejaka dobra domaca medicina co mi ten zaludok upokoji, jem teraz len trosku aby som zaludok nezatazila...ale boli stale :(

danqo

Ja chcem pribrat a ked vela jem tak ma boli žlčnik doktorka mi povedala že ho ma zvačšení dala mi na to the salvat čaj .. niektorí tu píšete že dieta je na to dobrá len že ja nechcem schudnút. ja potrebujem pribrat ????? pomoc..

Dobré rady píšte na danko10@zoznam.sk

Vopred Dakujem

annita16

chcem sa spytat...mam vybrany zlcnik uz su to skoro tri mesiace a obcas ma picha /nie neprijemne ale proste picha/ v oblasti ked som mala zlcnik a niekedy aj na lavej strane...mozu to byt kamene v zlcovodoch?

hkiii

Pomaha rumancekovy caj koppcovana lyzicka, zaliat horucou vodou a nechat luhovat 10 minut. mozes a ochutit citronovou staviou :)