VENTILATOR???

Príspevok v téme: VENTILATOR???
majka. s.

Ahojte vsetci. Nedavno sme kupili ventilator, lebo sa to doma uz od tej hroznej horucavy nedalo vydrzat a vonku bolo este horsie. Mame ho este len 2 dni a za tie dni som tak ochorela, ze uz mam teplotu takmer 38 stupnov a mam riadnu nadchu (verim, ze sa z toho nevykluje chripka, ale asi nie). Mama hovori, ze som chora od toho ventilatora, lebo bol obcas dlhsie zapnuty a ze som z toho prievanu chora. Je to mozne? Totiz ochorel aj moj brat (ale ten mal asi nejaku crevnu virozu a teploty 39 stupnov), teraz sopli mladsi brat a uz aj mama je chora. Je to len nahoda, ci nie?

majka s. pre alternativu

Kedze drzim 90-dnovu dietku, tak doobeda jem vzdy iba same ovocie, takze si myslim, ze vitaminov mam viac nez dost :o). Len s tou tekutinou to akosi neprehanam. Vcera som vypila nieco vyse 1 litra (asi 1,5 l). Viem, zeby som mala vypit viac, ale akosi... co ja viem. Snazim sa. Sestra mi dnes rano zavolala (je v dennej sluzbe v nemocnici), ze som v noci zle dychala, tak aby som zasla za lekarkou. Ale moja nerobi, lebo ma dovolenku. Ked som povedala, ze pojdem v pondelok, tak mi povedala, ze sa mi to moze zhorsit. Ale ja sa citim uz prakticky dobre. Az na to, ze mam upchaty nos a troska horsie sa mi kvoli tomu dycha (mozem dychat len ustami). Vcera som mala teplotu skoro 38 stupnov, ale dnes uz nemam ziadnu. Tu teplotu som mala iba 1 den. Najprv niektori ludia pisali v novinach, ze teplotu dostali z tej velkej horucavy, ktora prudi Slovenskom, ale vcera nebola velmi horuco. A ked je horuco, tak ja sa velmi vonku nezdrziavam. Ja verim, ze mi to prejde do pondelka. Ale i tak v pondelok pojdem pre istotu k lekarke, ze co a ako.

RNG

Prievan podchladi niektore casti tela, kde sa mozu potom krystalizovat mineraly cirkulujuce v tele, naviac podchladenie oslabi organizmus a da moznost roznym virusom v tele momentalne pritomnym sa rozrast. Tiez aj bakteriam.Je to vlastne to iste, ako prechladnut.
Takze dostat sa z toho treba podobne ako pri prechladnuti.
Ucinne antimikrobialne na toto je Extrakt z olivovych listov(3x1 gram)
ked je to v krku, tak GSE15-30 kvapiek),
Ked to napochodovalo uz do priedusiek a pluc a kasles, tak aj oreganovy olej
3x300 mg.
Inac sa to moze tahat tyzdne a prerast do naozajstneho problemu.

envy

ja som z ventilatora , podobne ako z klimy, dostala take bolesti ucha a hlavy, ze odvtedy som radsej v teple, ako ofukovana a chora..ale prajem skore uzdravenie :)

petqooo

jeden moj znamy dostal od ventylatora zapal sedacieho svalu :D a cchudak clee dni len lezal na bruchu :D a nemohol sa ani pohnut

majka s.

vrela vdaka. inak... ventilator som nikdy nemala na seba otoceny a ani som pri nom blizko nesedela. v pondelok pojdem k lekarke, lebo do konca tyzdna ma dovolenku.

.....

Myslím si, že s ventilátorom to nemá nič spoločné, je to určite nejaká viróza, iba ak by ventilátor tie vírusy viac rozvíril. Ja fungujem na ventilátore už cca 3 roky a som v pohode. Prajem skoré uzdravenie.