odpor k barom

Príspevok v téme: odpor k barom
selly

cavte vsetci. Mam 17 rokov .Netulam sa po baroch ani neflakam po meste(zbytočne),hnusí sa mi atmosfera aka v baroch vládne, i vacsina ludi co tam chodia- naviem si pomoct.Pripada mi to tak velmi plytke,nemoralne-ako sa tam baby pretrcaju ktora ma vascí vystrih,...Nedavno mi jedna fakt inteligentná osoba povedala, že je to síce fajn, no možem mat problám s hladanim/ najdením si životného partnera. Nechapte to tak ze mi teto "problém " neda spávat, ale velmi by ma zaujimal vas nazor.moze sa mi tento ANTIBAROVÝ postoj raz v zivote vypomstit? PROSÍM ZAREAGUJTE. Za vsetky dotazy dakujem!

lea

no ja som si celkom dost kamaratov nasla v bare a dokonca aj snubenca, ale toho v irskom pube :-)) no je to moznost zoznamenia, keby som nechodila po baroch, tak kopu sucasnych znamych nepoznam. neviem si celkom dobre predstavit zoznamovanie na ulici alebo v autobuse

: )

no tak ja som iný prípad,ja som si môjho partnera našla v bare,a chodíme spolu už 4 roky,a na budúci rok sa berieme.A to niesme alkoholici,sli sme tam kazdy s inou partiou sa zabavit.A ani do barov už ani tolko nechodíme.Máme jeden druheho a nepotrebujeme na to bary.Ale našli sme sa práve tam : )

venuša

Jaj, a ešte som zabudla, neboj sa! Nie len v bare si možeš najsť partnera. Hocikde. Na autobuse, v škole, v robote. Kvoli tomu nemaj tažku hlavu, nemusí mať každý rád bary a podobné miesta!

venuša

Prečo by sa iba takí chlapi tam mohli nájsť? Alebo baby? Ja napríklad nemam rada UŽ diskotéky, a keď sa chceme s kamošmi a kamoškami zabaviť, pojdeme do baru. Hoci už ani nie, ale pred dvomi rokmi to tak bolo. A vobec nemám velké výstrihy, ani minisukne. Záleží aj od toho, o aký bar sa jedná. Sú všelijaké bary. Ani ja som nevošla do hociktorého baru. Záleží to od toho, akí ludia tam chodia. Ježiši čo tu tolko píšem o jednom bare:-)

jaaaa

životný partner sa nehľadá v baroch iba ak by si chcela nejakého frajera, ktorý bude alkoholik a v budúcnosti ťa možno bude biť.

vin diesel

Ked mam chut ne sex tak do baru. Ked kratky vztah do - baru, a ked vazny vztah tak bud v bare, alebo musim hladat(ale alternativa ma pravdu - v posilke a tak su fajn ludia, aspon niektori)... mam to tak usporiadane, aspon viem co chcem, a povacsine sa aj podla toho riadim... :))

vikaaaa

killa.. len pre zaujimavost do baru nechodia len cupky... podla toho aky bar... ale stopro nie len cupky ale chodia tam aj ludia ktory sa trochu chcu zabavit ano viem da sa aj niekde inde zabavit.. ale takk ked dakto chce ist do baru to neznamena ze je dajaka zena hned cupka

killa

Čau,tiež mám 17 a do barov nechodím a keby si chcem nájsť babu na vzťah,tak nie v bare,lebo tam chodia iba čupky.

sami 55

akoze neviem si predstavit preco prave v bare by si si mala najst zivotneho partnera to je volovina ako ked som bola mladsia chodili sme sem tam do baru ked sme mali takych 17 do 24 to bolo take intenzivnejsie ale teraz to ani mna nebavi sem tam sa ide ale je tam akurat nafajcene dost casto nepocujes druheho co rozprava skor mam rada take kaviarnicky teda prvy krat som si nasla priatela v bare aj to tak vyzeralo teraz nemam priatela najdeneho v bare a som s nim stastna asi to nezalezi kde ale v baroch si chlapci mlady vykukavaju babenky hlavne preto lebo kde inde by teda to si oni myslia nasli nahodene kocky a ked ich tam je tolko tie bary povacsine patria k ludom mladym ze je to normalne ze ich to bavi ale to neznamena ze to bavi kazdeho to je fakt mna to tiez bavilo volakedy a tiez sme si nosily vystrihy suknicky ale tym si partnera nenajdes ze budes mat vystrihy alebo kratke suknicky v bare je to o inom a v bare lahko prekuknes komu ide o sex no tak povacsine 85 percent by rado len sex je to normalne a ostatny na zabavu neverim ze tam niekto ide hladat zivotneho partnera ale ked sa pritrafi tak sa pritrafi

mirkaaa

no v poslednom case su v baroch sorry za vyraz len DETICKY, ktore sa chcu opit,aby posobili dolezito, je to dost ubohe...