ako??

stasticko

Vobec sa tym nezatazuj. Nie kazdy je typ na taketo kecy. To co citis je to najdolezitejsie v tvojom vztahu k nej a nezalezi na tom, ako jej to das pocitit.Nemusis jej to vraviet. Dokaz jej to skutkami- bud mily, nezny, pozorny - a z toho je dost lahke pochopit co mas asi na srdci.oblbovat kecami tohto typu vie (skoro)kazdy. Netrap sa tym- bude to OK. Drzim prsty!!!

mrtva vcela

preco jej to nedokazes povedat? mas strach? a z coho? vela ludi ma problem vyslovit city milovanej osobe a potom na tom casto trpi vztah. len sa uvolni, mysli na to, ako sa s nou citis dobre a jednoducho sa jej pozri do oci a povedz, ze ju mas velmi rad. kazde dievca to chce pocut a myslim, ze v tvojom pripade neexistuje nejaka jej zaporna reakcia. takze sa neboj a drzim palce :)

meili

Ja osobne si myslim, ze ciny su dolezitejsie ako slova. Ale ak jej to chces teda aj povedat, myslim ze na to je prilezitosti vela. Ked je vam spolu velmi dobre, len tak lezite a maznate sa, tak jej to jednoducho posepni do ucha. Alebo jej napis nejaku peknu smsku, alebo este romantickejsi bude list. Mozno skus zlozit a napisat nejaku basnicku. To ju urcite dostane. Musis jednoducho tu chvilu vystihnut.