fnuq

Príspevok v téme: fnuq
smutnucqa

ahoj mam 15 rokov a nedavno sa mi na tvari spravili hrozne virazki ktore nie a nie sa zbavit. mam aj frajera ktori ked ma videl takto tak sa skoro zlakol a nedal mi ani pusu. ludia na mna po uliciach pozeraju ze co to ide za cudo a sepkaju si . bola som aj u doktorky a mi dala kremi ale nic nezabera je to hnusne nemozem sa pozret anii do zrkadla . doktori zistovali ci to nie je nahodou alergia ale ani to nie . neeviem co mam robit pomali asi budem sediet iba doma . pls. poradte mi co mam robit

janka

hlavne nejedz nič štipľavé. A čo sa týka kozmetiky vyskúšaj VICHY NORMADERM je vynikajúca ja som mala podobný problém a pomohla mi

RNG

Podla zakonov platnych v USA ziadne doplnky potravin nepatria do ruk nedospelych(aby sa nahodou z hluposti nepredavkovali, co sa v mnohych malickych pilulkach moze lahko stat, da sa ich prehltnut aj za hrst, hlavne ked maju cukrovu polevu))Preto vladna organizacia pre potraviny a lieku(FDA) nariadila natlacit na kazdy doplnok a liek, ze ho nemozu pouzivat mmladistvi. Na lieky dodali, ze to mladi mozu brat "len pod dozorom lekara", na potravinove doplnky to zamerne dodane nebolo(konkurencny boj zo strany farmaceutickeho priemyslu).
Potravinove doplnky ale v urcenych davkach su neskodne a potrebne pre kazdeho, ktory ma nedostatky urcitych latok alebo potrebuje nieco extra na vyriesenie problemov v tele.
Pod dozorom rodicov alebo pre zodpovednych mladych tam nie je ziadny problem s branim uz aj od utleho veku.

Paradoxne aj na vitaminoch pre deti(Little budies) bolo povodne napisane, ze sa nemaju pouzivat do 18 rokov, ale tam si to nejak vyhadali, ze pod dozorom rodicov to mozu brat deti od 3 rokov. Vsak to bolo na smiech!

malinka

RNG: lenze som sa docitala, ze ten Zinc for acne nemaju brat osoby mladsie ako 18 rokov, pritom ona napisala ze ma 15, ako to vlastne je?

RNG

Nejedz nic vyprazane, vyhybaj sa priemyselne spracovanym potravinam, menej syrov a ber Zinc for acne(zmes mineralov a vitaminov na akne)