Mozem by tehotna....

Príspevok v téme: Mozem by tehotna....
janka

mam mensi problem...pred mesiacom som mala pohlavny styk a s priatelom a nam praskol kondom...sice sme si to vsimli este pred erekciou,ale priatel bol skoro 3 krat u konca,ked sme mali prasknuty kondom asi az za 5 min sme si vsimli,ze je prasknuty....mala som den po menstruacii...mozem byt v takom pripade tehotna......bo mi uz tyzden meska menstruacia co neni u mna zvykom...pretoze mavam menstruaciu poresnu ako hodinky....moja mama a sestra otehotneli iba 2dni po menstruacii...myslite ze mozem byt v tom????vobec ma neboli brucho a tak,co ohladom menstruacie...a mam biely husty vytok...bojim sa poradte mi dakujem

odpovedam

ak si tehotna, tak menstruacia nepride. vo vynimocnych pripadoch ma zena krvacanie aj pocas tehotenstva, ale nie je to typicky menzes. ak mas podozrenie na tehotenstvo, kup si tehotensky test,pripadne chod ku gynekologovi. z jedneho priznaku ti to nik na fore nevyvesti.

abcdef11

Ahojtee .. PROSIM vas mohli by ste mi pomoct a ujasnit mi jednu vec? Vsade sa pise ze priznakom tehotenstva je vynechanie menstruacie, ale co to znamena? ze menstruaciu vobec nedostanem alebo ze mi bude meskat?

macko

aj a si myslim ze si v poriadku ak to bolo den po menstruacii...moja mamca a babka zasa boli tehotne a pritom mali 3 mesiace menstruaciu...takze az v tretom mes sa dozvedeli ze su tehotne...obcas sa toho bbojim aj ja ale uz to takto neberiem..bude to ok...a kolko mas rokov???

neva

lucynka - a žena ktorá nie je tehotná má výtok?
Výtok nemá nič s tehotenstvom.
Tehotná žena ho môže a nemusí mať, presne tak ako tá, čo tehotná nie je.

janka12345

ahoj jani, nemyslim si ze by si mala byt tehotna. moze ti meskat aj z toho dovodu ze si velmi napata, a kazdy den cakas ci ano alebo nie. ukludni sa a uvidis ze to dostanes. vela stastia.papa