zelenozlty lepkavy vytok

Príspevok v téme: zelenozlty lepkavy vytok
envy

ahojte, mam taky problem, obcas mam vytok , ktory ako "sopel" a je tak trochu zeleno-zlty. pred dvoma tyzdnami som sa kupala na zelenej vode(neznasam jazera, ale prehovorili ma) a obavam sa , ze som tam nieco chytila. obcas ma pobolieva brucho a ked ma priatel prstuje, pali ma to..buduci tyzdne idem k moru, myslite, ze mi to pomoze? alebo mi poradite nieco ine? strasne nerada by som sla ku gynekologovi, lebo prednedavnom som bola unho s tym, ze mam vyrazky a vyklulo sa z toho len ze su to vyrazky po holeni..nechcem vyzerat ako hypochonder, ani sa nechcem nejako prehnane pozorovat...len chcem mat iustotu, ze som zdrava...poradite mi nieco?dakujem

ttttttt

máš dáke kvasinky alebo huby alebo čo,a chytila si to určite v tejc zelenej vode,padaj k doktorovi,inak to budeš lutovať,a aj tú dovolenku,možno ťa to začne svrvbieť a páliť ešte viac!!

slivka

Envy, bohuzial sa asi gyndovi nevyhnes, lebo to co popisujes, je zrejme nejaky zapal. Uz len to, ze je ten vytok sfarbeny, nie je v poriadku a palenie vsetko len potvrdzuje. Rozhodne to nepodcenuj, lebo sa ti to moze vymstit v buducnosti. A neboj, nebudes za hypochondra. V lete je vseobecne skor sklon k tymto zapalom, a aj keby si to dostala kazdy mesiac, vzdy to treba preliecit. Takze smelo k doktorovi.